B&B De Weeversborch
Gelegen in het mooie coulissenlandschap buiten Aalten

De Weeversborch heeft 3 verblijven: “De Weefkamer” (2-pers), “De Mantelpot” (6-pers), en “Het Borchhuus” (8-pers). De Weefkamer is een ruim, knus en gezellig vakantiehuis, u verblijft in het oudste gedeelte van de boerderij, tussen de oude gebinten, met een robuuste houtkachel waar u fijn bij kunt zitten met een goed boek. De Mantelpot is een luxe en comfortabel vakantiehuis, het heeft 3 ruime slaapkamers, een fijne badkamer met regendouche en dubbele wastafel. Vloerverwarming en CV door het hele huis. Bij het uitgebreide keukenblok kunt u samen met uw vrienden/familie heerlijk kokkerellen. Het ruime buitenterras bied u o.a. gelegenheid voor samen buiten tafelen of een bbq. Het Borchhuus is het grote huis, ideaal voor gezinnen, vrienden/vriendinnen weekendjes of senioren. Het huis is zeer ruim, heeft een grote woonkeuken, aparte woonkamer en bovenverdieping met 4 slaapkamers en een badkamer. Ook hier staat een fijne houtkachel voor de herfst/winter. Het heeft een ruim buitenterras en grasveld. Voor de kinderen is er genoeg te doen op de boerderij: een speeltoestel, skelters, zandbult, schommel, kipjes voeren en in de zomervakantie staat ons grote zwembad weer klaar. Dus kom genieten op het Achterhoekse platteland, de Achterhoek op z’n mooist!

Adres :
Weversborgdijk 1
Postcode :
7122 NV
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-461328
E-mail :
deweeversborch@live.nl
Website :
http://www.deweeversborch.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

HETTY ZEILEMAKER

Hetty Zeilemaker is uw gastvrouw, samen met haar man, Henrie van Eerden zijn zij eigenaar van boerderij "de Weversborg" welke uit 1793 stamt. Hetty heeft als hobby tuinieren (moestuin). Henrie verzamelt vooral oude landbouwwerktuigen en huishoudelijke attributen uit vervlogen tijd. Zij willen hun gasten graag kennis laten maken met al het moois wat de Achterhoek te bieden heeft.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!