B&B vakantiewoning De Vlinder
Zeer geschikt voor natuurliefhebbers

B&B/Vakantiewoning “De Vlinder” is in alle seizoenen een plezierige accommodatie, waarin wij u graag een goed en verzorgd verblijf aanbieden,is geschikt voor de echte natuurliefhebbers, een volledig ingerichte vakantiewoning voor 2 personen, gelegen tegen de Duitse grens in de Aaltense buurtschap IJzerlo.
IJzerlo is een buurtschap gelegen tussen de plaatsen Aalten, Dinxperlo en Bocholt (Dld) deze plaatsen hebben voldoende faciliteiten, winkels / terrasjes / musea / zwembaden.
U kunt mooie wandeltochten en fietsroutes maken, met de groene grensovergang op 250 m bent u in een mum van tijd euregionaal bezig en schakelt u over in “Deutsch”, ook daar zijn routes uitgezet die u langs verrassende plekjes zullen voeren.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.

Adres :
Essinkweg 6
Postcode :
7122 JN
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-466481
E-mail :
info@bb-devlinder.nl
Website :
http://www.bb-devlinder.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

BERNARDA EN ANTON NAVIS

Wij heten u van harte welkom! Graag tot ziens bij de Vlinder!

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!