Café Restaurant Karpermeer
Tevens terras aan het water, cafetaria en biljart.

Karpermeer is een sfeervol eetcafé met een terras dat een prachtig uitzicht geeft over het Karpermeer. Karpermeer is één van de mooiste plekjes in Aalten en is schitterend gelegen in het Achterhoekse coulissenlandschap. Het vormt daarmee een prima startpunt voor fiets- en wandeltochten. Karpermeer is een ideale plek om een hapje te eten, iets te drinken of te biljarten. De sfeervolle inrichting en het schitterende terras met speeltuin zorgen voor een prettige ambiance waar jong en oud tegen betaalbare prijzen veel gezelligheid en lekker eten kan vinden. Bij Karpermeer kunt u ook terecht voor : – fiets- en wandelroutes – het verhuren en verzorgen van barbecues (thuis of op het terras bij het Karpermeer) – feestjes en partijen, met of zonder eten (koud- of warm buffet) Het behoort allemaal tot de mogelijkheden van Karpermeer. U kunt hier gerust naar informeren, in overleg is veel mogelijk.

Adres :
Haartseweg 2a
Postcode :
7121 JB
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-472690
E-mail :
info@cafekarpermeer.nl
Website :
http://www.cafekarpermeer.nl/
 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!