'T KRUUDHUUSKE

(Nederlands) Het knusse Kruudhuuske ligt aan een zandweg in Lintelo in de gemeente Aalten en heeft een prachtig kilometers ver uitzicht over het veld.

(Nederlands) B&B 't Meestershuus

(Nederlands) Sfeervol en comfortabel overnachten in het historische stadje Bredevoort! B&B ‘t Meestershuus biedt onderdak en een voortreffelijk ontbijt aan maximaal 4 personen.

(Nederlands) B&B 't Rustpunt

(Nederlands) 't Rustpunt is een vrijstaand dorpsboerderijtje, gebouwd in 1907. Omstreeks 1947 is het geheel gerenoveerd en heeft het de huidige indeling gekregen. De ligging is op loopafstand van het openbaar vervoer en het prachtig heringerichte centrum van Aalten.

(Nederlands) B&B De Nieuwe Brusse

(Nederlands) Vakantieboerderij en B&B De Nieuwe Brusse is gelegen in de landelijke omgeving van Aalten, in het Achterhoekse coulissenlandschap.

(Nederlands) B&B De Prinsenhof

(Nederlands) Onze Bed and Breakfast ligt tussen Aalten, Lichtenvoorde en Bredevoort.

(Nederlands) B&B De Weeversborch

(Nederlands) Gelegen in het mooie coulissenlandschap buiten Aalten. De Weeversborch heeft 3 verblijven: "De Weefkamer" (2-pers), "De Mantelpot" (6-pers), en "Het Borchhuus" (8-pers).

(Nederlands) B&B en vakantiehuis Buitenhuis

(Nederlands) Voor Bed & Breakfast en te huur als vakantiewoning

(Nederlands) B&B en vakantiehuis Op 't Fort

(Nederlands) De rust en ruimte ervaren van een boerenlandschap met uitgestrekte weilanden en gemoedelijk grazende koeien, uitnodigende bosranden in een glooiende omgeving.

(Nederlands) B&B Familie Westerveld

(Nederlands) Ruim één kilometer vanaf het dorp Aalten ligt onze “ Bed & Breakfast familie Westerveld “ Midden in een mooi, glooiend essenlandschap waar u kunt genieten van rust en ruimte.

(Nederlands) B&B Het Atelier

(Nederlands) B&B Het Atelier ligt in de prachtige Achterhoek aan de rand van Aalten op 10 à 15 minuten lopen van treinstation en centrum.

(Nederlands) B&B Klein Geunhuis

(Nederlands) Verscholen achter een beuken- meidoornhaag ligt, aan de rand van de woongemeenschap De Heurne, de B&B ‘Klein Geunhuis'. Gelegen in een prachtig aangelegde tuin, waarvan een deel is ingericht als beeldentuin.

(Nederlands) B&B vakantiewoning De Vlinder

(Nederlands) In alle seizoenen een plezierige accommodatie, waarin men u graag een goed en verzorgd verblijf aanbiedt, een volledig ingerichte vakantiewoning voor 2 personen, gelegen tegen de Duitse grens.

(Nederlands) Bed & Breakfast 'Heel je Zijn'

(Nederlands) Het Huis van de Zon is een heerlijk ruim en licht 2 kamer-appartement (50m²) in het voorhuis van onze boerderij.
Met prive-entree en grote tuin met fijne zitjes en weids uitzicht.

(Nederlands) De Groene Pleisterplaats

(Nederlands) De naam zegt het al, een rust of pauzeplaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

(Nederlands) Op de Brusse

(Nederlands) Unieke combinatie van keuterboerderij en huiskamerrestaurant, gelegen tussen de weilanden van buurtschap De Heurne nabij Dinxperlo. Kleinschalig restaurant met 35 zitplaatsen.

(Nederlands) Pension B&B Luiten

(Nederlands) Lintelo is één van de buurtschappen van Aalten. Gelegen in het buitengebied met veel wandel- en fietsroutes.

(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer

(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer ligt middenin het voor de Achterhoek zo bekende Coulissenlandschap.

(Nederlands) Restaurant Pension Bertram

(Nederlands) Sfeervol en comfortabel overnachten in het historisch vestingstadje Bredevoort. Omringd door het fraaie Achterhoeks coulisse landschap met haar houtwallen, bossen en landerijen.

Vakantiehoeve Tertulia dos porcos

(Nederlands) Kom en laat u verrassen door al het moois dat de Achterhoek u te bieden heeft. Het achterhuis van deze monumentale boerderij is omgetoverd tot een gemoedelijk boerenlandleven appartement.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!