Mini camping Nieuw Heegt
Groepen vanaf 10 plaatsen met korting in voor en naseizoen

Onze camping ligt in het mooie coulisselandschap van de Achterhoek, en is een uitstekend startpunt voor vele mooie bewegwijzerde fiets- en wandeltochten. Wij hebben 22 ruime kampeerplaatsen van elk 10 x 10 m, met de keuze uit zonplekken, schaduwplekken of gemengd. Voor de gezinnen met jonge kinderen zijn de speeltuinplaatsen ideaal, omdat u vanaf uw plaats het speeltuintje in de gaten kan houden. Voor de senioren onder ons, en / of mensen die van rust en ruimte houden, bevelen we de weiplaatsen aan. Deze plaatsen geven het ultieme rust, ruimte en onthaastings gevoel, wat we allemaal zoeken in de vakantie. De veldplaatsen hebben ook zicht op de speeltuin, maar verder weg, zodat ook de rustzoekers hier op hun plaats zijn. Er is overal gratis wifi beschikbaar.

Adres :
Navisweg 1
Postcode :
7122 ME
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-461283
E-mail :
info@nieuwheegt.com
Website :
http://www.nieuwheegt.com/

U wordt gastvrij ontvangen door:

FAMILIE KÄMINK

Wij zijn Bert en Netty Kamink en sinds 1997 hebben we onze camping uitgebouwd tot wat het nu is:
Een oase aan rust in voor en naseizoen en een gezellige kindercamping in de schoolvakanties.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!