Vakantiewoning De Rikkert
Genieten van een heerlijke vakantie in een prachtige omgeving!

Vakantiewoning ‘De Rikkert’ ligt aan een doodlopende zandweg, net in het buitengebied van Aalten. Het is een geheel ingerichte 2-4 persoons vakantiewoning met een woonkamer met open keuken voorzien van koelkast, magnetron, afzuigkap, kookplaat (gas) en koffiezetapparaat. De vakantiewoning heeft 2 tweepersoons slaapkamers, waarvan er zich één op de vide bevindt (toegankelijk met vaste trap). Er is een badkamer met douche, wastafel en een toilet. De woning is voorzien van vloerverwarming. Er is een TV en de vakantiewoning beschikt over WiFi. Bij de openslaande tuindeuren ligt een mooi aangelegd terras met tuinmeubilair en parasol. Ook kunnen de fietsen hier droog gestald worden. De vakantiewoning ligt op het erf van de boerderij van de eigenaar (geen bedrijf) en beschikt over een eigen parkeerplaats en opgang. Huisdieren en roken in de vakantiewoning zijn niet toegestaan.

Adres :
Rikkertweg 4
Postcode :
7122 JB
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-477388 / 06-40926708
E-mail :
petra_dirk@online.nl
Website :
http://www.vakantiewoning-de-rikkert.weebly.com/

U wordt gastvrij ontvangen door:

DIRK EN PETRA THIJSSENS

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!