B&B en vakantiehuis Op 't Fort
B&B en Vakantiehuis Grenzeloos genieten in de Achterhoek

De rust en ruimte ervaren van een boerenlandschap met uitgestrekte weilanden en gemoedelijk grazende koeien, uitnodigende bosranden in een glooiende omgeving. Met schitterende landweggetjes om te wandelen, te fietsen of om paard te rijden. Wakker worden door het vroege gezang van de vogels op het erf of door de kwakende kikkers in de poel.

Genieten van een lekker ontbijt in de buitenlucht.

Op ’t Fort biedt de mogelijkheid om te genieten van de rust en de ruimte, die in de Achterhoek nog te beleven is. Om het huis lopen regelmatig reeën, hazen, konijnen en fazanten rond. De steenuil broedt op het erf en regelmatig nestelen een eend, een meerkoet of waterhoentje bij de poel.

U kunt bij ons terecht voor een verblijf van een enkele nacht met ontbijt in onze gastenkamer op de voormalige hooizolder, maar ook voor een langer durend verblijf in het tot gastenverblijf verbouwde Spieker. Beide verblijven zijn geschikt voor 2/ 3 personen en hebben uitzicht op de poel, waar in juni de orchideeën volop in bloei staan.

Ons vakantiehuis is landelijk gelegen in het buitengebied van Aalten (4 km van het centrum) vlakbij de Duitse grens.

Adres :
Legtersdijk 6
Postcode :
7121 KC
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-471511
E-mail :
ophetfort@gmail.com
Website :
http://www.vakantiehuisaalten.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

JOOST BEERNINK EN MARJA WAAL

In 2002 hebben wij boerderij ‘t Fort uit 1936 gekocht, een lang gekoesterde wens en verbouwd tot een woonboerderij voor ons gezin. Nu de kinderen uitgevlogen zijn, hebben wij er een vakantiebestemming aan toegevoegd.
In 2008 zijn we gestart met een “Bed and Breakfast” op de oude hooizolder van ons huis. We merken dat we het leuk vinden om gasten te ontvangen op ons Fort en daarom hebben we in 2010 besloten om het voormalig Spieker ook te verbouwen en wel tot een knus en gerieflijk huisje.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!