(Nederlands) De Drenthelschoppe
(Nederlands) Zowel voor vakanties als zakelijke doeleinden

De Drenthelschoppe is een oude boerderij, gelegen in een prachtige omgeving op de grens tussen Aalten en Winterswijk (de Achterhoek). Deze unieke accommodatie is geschikt voor zowel vakanties als zakelijke doeleinden en biedt ruimte aan 24 tot 28 personen. De boerderij is recent compleet verbouwd en van alle gemakken voorzien, terwijl tegelijkertijd veel van de oorspronkelijke stijlelementen bewaard zijn gebleven. Een moderne locatie met een authentieke uitstraling!

De Drenthelschoppe bevindt zich op de Haart, een buurtschap van Aalten, en ligt aan een rustige landweg die in de richting van Duitsland loopt. Kenmerkend voor de omgeving is het zogeheten coulissenlandschap, dat met zijn lichte glooiing een fantastisch uitzicht biedt in alle richtingen. Het gebied leent zich bij uitstek voor wandelingen en fietstochten. Vlak achter de boerderij begint een natuurgebied met veel ‘natte’ gebieden. Ook het bekende ‘Bekendelle’ (beek en dal) ligt vlakbij.

Adresse :
(Nederlands) Spiekerdijk 2
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 KW
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0575-560730 / 06-54262470
Email :
info@drenthelschoppe.nl
Webseite :
http://www.drenthelschoppe.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) SIENKE STEEN - WEVERS

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!