(Nederlands) Herbergh d’Olde Marckt
(Nederlands) Ook voor een heerlijk kopje koffie met appelgebak of een glas wijn met wat hapjes op het terras.

(Nederlands) Herbergh d’Olde Marckt, ligt aan het marktplein, tegenover het Gemeentehuis. Wij hebben een heerlijk terras, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, zoals een Achterhoekse pannenkoek of een verrassende broodje. Maar ook voor een uitsmijter of een omelet kunt u bij ons terecht. In het voorjaar serveren wij heerlijke aspergegerechten, zoals huisgemaakte aspergesoep of asperges Traditioneel of asperges met Zalmfilet. In de zomer hebben wij heerlijke zomermenu’s, maar u kunt ook a la carte eten. In de herfst passen wij onze menukaart aan aan het wildseizoen, met echt Achterhoeks wild. U kunt vanaf de markt een fietsroute oppikken (fietsknooppuntenroute) of een wandeling maken, de gangeskesroute van Aalten. Het VVV kantoor ligt direct schuin tegenover ons restaurant, samen met het oorlogsmuseum.

Buiten Aalten, hebben wij ook een prachtige wandelroutes, waaronder het Boerenstruinpad.(5km.) U bent van harte welkom, bij Herbergh d’Olde Marckt, waar Gastvrijheid en Gemoedelijkheid erg belangrijk zijn.

Tip: Voor u als vakantiegasten, hebben wij een 3-gangen verrassingsmenu voor 28.50 p.c. inclusief huisapéritief, wel even vooraf melden bij gastheer/vrouw.

Adresse :
(Nederlands) Markt 10
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 CS
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-472951
Email :
info@herbergholdemarckt.nl
Webseite :
http://www.herbergholdemarckt.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) UW GASTHEER EN GASTVROUW ALBERT EN HELGA STOVERINK

(Nederlands) In 1998 hebben wij het restaurant overgenomen en runnen het restaurant nog elke dag met heel veel plezier. Albert Stoverink is begonnen bij ’t Wolfersveen in Zelhem en heeft verder nog gewerkt bij Avenarius in Ruurlo, bij Sterrenrestaurant de Stenen Tafel in Borculo en bij de Luifel in Ruurlo. Helga heeft ervaring opgedaan bij ’t Smithuus in Ulft, later bij Hotel ’t Hof van Gelre in Lochem en bij Hotel de Winselerhof (rest. Pirandello) in Landgraaf, van Camille Oostwegel.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!