(Nederlands) Kampeerboerderij De Küper
(Nederlands) Groepshuizen en camping

(Nederlands) De Küper ligt op 100 m van de Luimesweg, er is geen verkeerslawaai, wel veel vogelzang. De vorm van de camping is verrassend, veel hoeken, veel groen, 15 plekken. De groepshuizen “de Loze” en “’t Spieker” in de boerderij en bijgebouwen zijn gezellige ruimtes voor families, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. In 2002 is er een drasplas gemaakt en het zand uit deze poel is gebruikt om de natuurbloemenweide te verschralen. Deze weide ontwikkelt zich op een natuurlijke wijze, jaarlijks ontdekken we nog nieuwe soorten. Er bloeien inmiddels meer dan 100 soorten in het jaar. Voor fietsers hebben we 22 fietsroutes, uitgezet vanaf “De Küper” over kleine paadjes, zodat u de omgeving, ook in het Duitse Münsterland, goed kunt verkennen. Bij de uitrit staat knooppunt 56, om gemakkelijk zelf een knooppuntenroute te maken.

Adresse :
(Nederlands) Luimesweg 12a
Postleitzahl :
(Nederlands) 7084 AS
Platz :
(Nederlands) Breedenbroek
Telefon :
(Nederlands) 0315-617576
Email :
westerveld@dekuper.nl
Webseite :
http://www.dekuper.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) ANNIE EN JOHAN WESTERVELD

(Nederlands) Wij, Annie en Johan Westerveld werken met veel plezier op de kampeerboerderij die we sinds 1995 hebben opgebouwd.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!