(Nederlands) Koppelkerk
(Nederlands) Vrijplaats voor kunst en cultuur

(Nederlands) De Koppelkerk is een voormalige kerk die volledig is omgedoopt tot vrijplaats voor kunst en cultuur. Alle vormen van kunst en cultuur komen hier samen. Overdag is de Koppelkerk een museum met mooie exposities; ’s avonds verandert de Koppelkerk in een podium voor lezingen, schrijversgesprekken, concerten of debat.

In het zomerseizoen vinden er rondom de Koppelkerk diverse boekenmarkten plaats en eenmaal per jaar retro en vintage markt de Bazaar. In het gezellige Boekencafé kun je tussen de boeken een lekker kopje koffie drinken. Elke vrijdag tot en met zondag is de Koppelkerk van 11.00 – 17.00 uur geopend, met tweemaal daags een rondleiding door de expositie (14.00 en 15.00 uur). Zie voor het actuele cultuurprogramma: www.koppelkerk.nl.

Adresse :
(Nederlands) Koppelstraat 35
Postleitzahl :
(Nederlands) 7126 AG
Platz :
(Nederlands) Bredevoort
Telefon :
(Nederlands) 0543-216 005
Email :
info@koppelkerk.nl
Webseite :
www.koppelkerk.nl
 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!