(Nederlands) Nieuw Navis
(Nederlands) Ook te boeken voor trainingen en workshops

(Nederlands) Vakantieboerderij „Nieuw Navis“ in de Achterhoek is een groepsaccommodatie voor 18 personen. Deze boerderij is verbouwd tot een heerlijk rustige, sfeervolle en veilige locatie voor groepen die graag samen een weekend of vakantie doorbrengen.

Kinderen kunnen naar hartenlust buiten spelen. In de speelschuur staat een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, verder zijn er diverse bolderkarren en fietsjes. Buiten is er een overkapping met barbecue en tuinmeubilair.

De boerderij beschikt over 7 ruime slaapkamers, waarvan één beneden. De begane grond is geheel geschikt is gemaakt voor rolstoelen. De woonkamer is zeer ruim met diverse zithoeken.

U kunt gebruik maken van gratis draadloos internet. De keuken is van alle gemakken voorzien en is zeer geschikt om in te koken voor grote groepen. Op de eerste verdieping is er een infraroodsauna voor de liefhebbers.

Adresse :
(Nederlands) Genderingseweg 33
Postleitzahl :
(Nederlands) 7122 LT
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-461294
Email :
s.ouwersloot@hetnet.nl
Webseite :
http://www.nieuwnavis.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) BAS EN SANDRA OUWERSLOOT

(Nederlands) Wij begroeten u graag op onze groepsaccommodatie “Nieuw Navis”

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!