(Nederlands) Restaurant Pension Bertram
(Nederlands) Pension Restaurant Bertram in een voormalig stadsboerderij uit 1680

(Nederlands) Sfeervol en comfortabel overnachten in het historisch vestingstadje Bredevoort. Omringd door het fraaie Achterhoeks coulisselandschap met haar houtwallen, bossen en landerijen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandel- en fietstochten.

Pension Bertram is gevestigd in een voormalig stadsboerderij uit 1680 in het hartje Bredevoort ongeveer 50 m van ons restaurant. De sfeervolle mix van warme huislijkheid van een pension en het comfort/privacy van een hotel waar vooral de rust en onthaasting de boventoon voert.

Het Pension beschikt over totaal 8 comfortabele kamers waarvan 6 tweepersoonskamers en 2 éénpersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van toilet, douche, föhn, tv en internetverbinding. Er is geen lift aanwezig dus als u slecht te been bent hebben we ook kamers op de begane grond.

Restaurant Bertram is een á la carte restaurant in een middeleeuwse sfeer verrijkt met kristallen. Bij Bertram geniet u in een gezellige, ongedwongen ambiance van een goede lunch of uitgebreid diner. Zowel op de lunch- als op de dinerkaart, die twee keer per jaar wisselt, speelt het seizoen een belangrijke rol!

Openingstijden Bertram is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur en de keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur.

Adresse :
(Nederlands) 't Zand 1
Postleitzahl :
(Nederlands) 7126 BE
Platz :
(Nederlands) Bredevoort
Telefon :
(Nederlands) 0543-451112
Email :
info@restaurantbertram.nl
Webseite :
http://www.restaurantbertram.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) Team Bertram

(Nederlands) Team Bertram staat voor u klaar!

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!