Vakantiehoeve Tertulia dos porcos
(Nederlands) Boergonisch genieten van de natuur, de stilte en het echten boerderijleven

(Nederlands) Kom en laat u verrassen door al het moois dat de Achterhoek u te bieden heeft. Het achterhuis van deze monumentale boerderij is omgetoverd tot een gemoedelijk boerenlandleven appartement. Een ideale plek voor een zorgeloze vakantie!
Omringd door de Achterhoekse natuur, rustig en vrij ligt de boerderij in één van de 7 buurtschappen van Aalten; Lintelo genaamd.

Tertulia dos porcos ligt prachtig vrij en rustig in het buitengebied van Aalten.
De konijnen, fazanten, vogels en eekhoorns etc, komen vaak dichtbij onze boerderij. Vanuit de woonkamer heeft u een prima zicht op onze in 2010 aangelegde hoogstam fruitboomgaard, de monumentale schoppe, een authentiek hoenderhok en het wei- en akkerland

Het ruime appartement is geschikt voor maximaal vier personen en is in boerenlandleven-stijl ingericht. U geniet er van alle comfort. Het is geheel gelijkvloers en er zijn geen drempels. Er is een grote woonkamer met open keuken, twee slaapkamer met opgemaakte (senioren-) bedden, een ruime badkamer met douche en toilet en een tweede toilet. Het appartement beschikt over vloerverwarming en wifi. Bad en keukenlinnen is aanwezig evenals een babybox, -badje en bedje en een kinderstoel.

Vanaf uw eigen terras voorzien van tuinmeubels kunt u heerlijk genieten van de natuur en haar geluiden. U kunt bij helder weer de sterrenhemel aanschouwen, zelfs vanuit uw bed. En de vogeltjes zullen u s’morgens weer wekken met hun prachtige gezang.

Op 400m afstand ligt de Slingebeek, waar u (samen met uw huisdier) heerlijk langs kunt wandelen. Elk jaargetijde heeft zijn eigen charme.

In de woning vindt u informatiemateriaal over diverse fiets- en wandelroutes en verdere activiteiten / bezienswaardigheden.

Ook verzorgen wij graag uw ontbijt in het weekend!

Kom, laat u verrassen!
Jan & Lisette Bongen

Adresse :
Leemhorstdijk 4
Postleitzahl :
7122 NV
Platz :
Aalten
Telefon :
0543-461244
Email :
vakantiehoeve@tertuliadosporcos.nl
Webseite :
http://tertuliadosporcos.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

JAN EN LISETTE BONGEN

(Nederlands) Jan & Lisette Bongen wonen op de boerderij met hun zoon Bjorn en dochter Frederieke. Jan is agrarier en Lisette is directie-secretaresse. Zij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangeaam mogelijk te maken, zodat u de hectiek van alledag snel zult laten varen!

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!