(Nederlands) Vakantiewoning De Rikkert
(Nederlands) Genieten van een heerlijke vakantie in een prachtige omgeving!

(Nederlands) Vakantiewoning ‘De Rikkert’ ligt in het buitengebied van het mooie dorp Aalten in de Achterhoek. Het is een geheel ingerichte twee- tot vierpersoons vakantiewoning met een woonkamer en open keuken, voorzien van koelkast, combi-magnetron, afzuigkap, kookplaat (gas) en koffiezetapparaat (Senseo en gewoon). Het huisje heeft twee tweepersoons slaapkamers, waarvan er zich één op de vide bevindt (toegankelijk met vaste trap). Er is een badkamer met douche, wastafel en toilet. De woning is voorzien van vloerverwarming. Er is een tv en het natuurhuisje beschikt over WiFi. Bij de openslaande tuindeuren ligt een mooi aangelegd terras met tuinmeubilair en parasol. Ook kunnen de fietsen hier gestald worden. Het huisje ligt op het erf van de boerderij van de verhuurders (geen bedrijf) en beschikt over een eigen parkeerplaats en opgang. Ondanks dat het natuurhuisje zich in het buitengebied bevindt, is het centrum nog geen 10 minuten fietsen! In Aalten kunnen fietsen gehuurd worden. In de woning mag niet gerookt worden en er zijn geen huisdieren toegestaan.

Adresse :
(Nederlands) Rikkertweg 4
Postleitzahl :
(Nederlands) 7122 JB
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-477388 / 06-40926708
Email :
vakantiewoning.de.rikkert@gmail.com
Webseite :
https://vakantiewoning-de-rikkert.weebly.com/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) DIRK EN PETRA THIJSSENS

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!