Kampeerboerderij De Küper
Groepshuizen en camping

De Küper ligt op 100 m van de Luimesweg, er is geen verkeerslawaai, wel veel vogelzang. De vorm van de camping is verrassend, veel hoeken, veel groen, 15 plekken. De groepshuizen “de Loze” en “’t Spieker” in de boerderij en bijgebouwen zijn gezellige ruimtes voor families, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. In 2002 is er een drasplas gemaakt en het zand uit deze poel is gebruikt om de natuurbloemenweide te verschralen. Deze weide ontwikkelt zich op een natuurlijke wijze, jaarlijks ontdekken we nog nieuwe soorten. Er bloeien inmiddels meer dan 100 soorten in het jaar. Voor fietsers hebben we 22 fietsroutes, uitgezet vanaf “De Küper” over kleine paadjes, zodat u de omgeving, ook in het Duitse Münsterland, goed kunt verkennen. Bij de uitrit staat knooppunt 56, om gemakkelijk zelf een knooppuntenroute te maken.

Adres :
Luimesweg 12a
Postcode :
7084 AS
Plaats :
Breedenbroek
Telefoon :
0315-617576
E-mail :
westerveld@dekuper.nl
Website :
http://www.dekuper.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

ANNIE EN JOHAN WESTERVELD

Wij, Annie en Johan Westerveld werken met veel plezier op de kampeerboerderij die we sinds 1995 hebben opgebouwd.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!