Kulturhus Lintelo
Multifunctioneel gebouw met diverse zalen, vergaderruimtes, een sportzaal en een gezellig Grand Café

Tussen Aalten en Varsseveld ligt het mooie buurtschap Lintelo. Makkelijk bereikbaar vanaf de doorgaande weg vindt u hier Kulturhus Lintelo.

Het Kulturhus is een multifunctioneel gebouw met 2 zalen (samen een capaciteit tot ca. 300 personen), een aantal vergaderruimtes en een sporthal. De zalen hebben een eigen bar en muziekinstallatie en zijn uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden. De vergaderruimtes bieden niet alleen de ruimte voor het houden van vergaderingen, maar ook tot het geven van bijvoorbeeld presentaties, workshops of cursus. De sporthal heeft een gym vloer met belijning voor diverse sporten, 2 kleedruimtes met douchegelegenheid en wordt veelal gebruikt door het grote aantal verenigingen binnen Lintelo, maar is ook te huur voor bijvoorbeeld uw familievolleybaltoernooi.

In het Grand Café kunt u ontmoeten, genieten en beleven, waarbij gastvrijheid en gezelligheid de boventoon voeren. In het zomerseizoen (van Pasen tot 1 oktober) is het Grand Café met uitzondering van maandag, elke dag geopend vanaf 11 uur. Bij goed weer is het terras ook geopend en kunt u terecht voor koffie/thee al dan niet met gebak, een drankje, een ijsje of uw lunch. Tevens bestaat de mogelijkheid om na reservering te dineren.

Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. De agenda staat vermeld op de website.

Voor meer informatie en/of reservering kunt u mailen naar: kulturhus.lintelo@icloud.com of bellen met telefoonnummer: 0543-461261.

Adres :
Schooldijk 23
Postcode :
7122 LX
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-461261 / 06-43284130
E-mail :
kulturhus.lintelo@icloud.com
Website :
http://www.kulturhuslintelo.nl/
 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!