Kleine Camping ’t Eikenbos
37 kampeerplaatsen met Privé sanitair en een vakantiestudio/huisje voor 2 personen

Onze kleine camping ‘t Eikenbos op Sinderen heeft 37 kampeerplaatsen en sinds 2024 ook een 2 persoons vakantiestudio ‘Huismus’ te huur.

Houdt u van een verzorgde camping ,rust, met ruim opgezette kampeerplaatsen ieder omheind door groene beplanting voor fijne privacy en het comfort van privé sanitair tijdens het kamperen? Dan zult u zich vast op uw gemak voelen bij ons op ’t Eikenbos.

Onze camping ligt aan de rand van het Idink- en Nibbelinkbos en op 2 km afstand van het gezellige dorpje Varsseveld. Een ideaal uitganspunt voor mooie fiets- en wandeltochten. Het unieke van onze camping is dat iedere kampeerplaats beschikt over privé-sanitair (verdeeld in 4 toiletgebouwen) voorzien van douche, toilet en wastafel. 2 overdekte fietsenstallingen aanwezig. Gratis Wifi. De vakantiestudio/huisje bevindt zich aan de rand van onze kleine camping en heeft een eigen badkamer, woon/slaapgedeelte, keuken en een eigen veranda met tuin.

Vanaf deze plek van onze kleine camping heeft u een heerlijk uitzicht over de weide maar proeft u ook de sfeer en gezelligheid van onze kleine camping, hoe leuk is dat?

Adres :
Idinkweg 6
Postcode :
7065 AH
Plaats :
Sinderen
Telefoon :
06-13455860
E-mail :
info@eikenbos.nl
Website :
http://www.eikenbos.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

Familie Neerlaar

Wij zijn Geurt en Heidi Neerlaar en samen met onze 3 kinderen (3e generatie) heten wij u graag van harte welkom op onze kleine camping ’t Eikenbos

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!