(Nederlands) Caspershuus

(Nederlands) Deze boerderij is een ideale plaats om familie weekenden, vriendenreünies, recepties, of gedurende midweken schoolkampen en meerdaagse studiebijeenkomsten te houden.

(Nederlands) De Drenthelschoppe

(Nederlands) De Drenthelschoppe is een oude boerderij, een unieke accommodatie geschikt voor zowel vakanties als zakelijke doeleinden en biedt ruimte aan 24 tot 28 personen.

(Nederlands) De Grenswachter

(Nederlands) Sfeervolle accommodaties met de luxe en het comfort van nu, waardoor men zich direct thuis voelt. Gelegen in het mooie coulisselandschap van de Achterhoek tussen Aalten, Winterswijk en de Duitse grensstreek.

(Nederlands) Kom in de Bedstee

(Nederlands) Kom in de Bedstee Aalten en Winterswijk is een uniek concept. Naast rust en ruimte, ontdekt u het slapen in een heuse bedstee!

(Nederlands) Nieuw Navis

(Nederlands) Vakantieboerderij "Nieuw Navis" in de Achterhoek is een groepsaccommodatie voor 18 personen. Deze boerderij is verbouwd tot een heerlijk rustige, sfeervolle en veilige locatie voor groepen.

(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer

(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer ligt middenin het voor de Achterhoek zo bekende Coulissenlandschap.

(Nederlands) Vakantieboerderij Oberink

(Nederlands) De accommodatie, waar in het verleden het boerenbedrijf werd uitgeoefend, is verbouwd tot woning en wordt sinds 1988 als 16-18 persoons- vakantieboerderij verhuurd.

(Nederlands) Vakantieverblijf De Vreman

(Nederlands) Groepsverblijf “de Vreman” is geschikt voor een groep tot 12 personen. Zeer geschikt voor weekenden, midweek of een week. Zelfs voor 1 nacht is er van alles mogelijk.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!