(Nederlands) Vakantieverblijf De Vreman
(Nederlands) Groepsaccommodatie op basis van zelfverzorging

(Nederlands) Groepsverblijf “de Vreman” is geschikt voor een groep tot 12 personen. Zeer geschikt voor weekenden, midweek of een week. Zelfs voor 1 nacht is er van alles mogelijk. Ons huis is aantrekkelijk voor senioren die van alle rust willen genieten en willen fietsen door het mooie Achterhoekse landschap. Of wat dacht u van een bezoekje aan Bredevoort Boekenstad. Maar ook voor een familie met kleine kinderen is het huis van alle gemakken voorzien. Alles is aanwezig voor de kleinsten, zodat je niet met overvolle auto’s op vakantie hoeft. Want wat is er fijner dan dat kinderen kunnen spelen in de afgezette tuin, met een trampoline, schommel, zandbak, traptrekkers en fietsjes. En als de kinderen zich vermaken, kunnen ouders eens heerlijk bijpraten met vrienden of familie. De Keizersbeek is op loopafstand en een mooie locatie om eens te vissen.

Adresse :
(Nederlands) Veenweg 2
Postleitzahl :
(Nederlands) 7122 LP
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-461253
Email :
info@devreman.nl
Webseite :
http://www.devreman.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) ERIK EN BRIGITTE VREMAN

(Nederlands) Erik en Brigitte runnen sinds 1996 samen het melkveebedrijf bij het vakantiehuis. Erik is hier geboren en samen met Brigitte en hun vier kinderen wonen en werken ze hier met veel plezier.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!