'T KRUUDHUUSKE

(Nederlands) Het knusse Kruudhuuske ligt aan een zandweg in Lintelo in de gemeente Aalten en heeft een prachtig kilometers ver uitzicht over het veld.

(Nederlands) B&B De Nieuwe Brusse

(Nederlands) Vakantieboerderij en B&B De Nieuwe Brusse is gelegen in de landelijke omgeving van Aalten, in het Achterhoekse coulissenlandschap.

(Nederlands) B&B De Prinsenhof

(Nederlands) Onze Bed and Breakfast ligt tussen Aalten, Lichtenvoorde en Bredevoort.

(Nederlands) B&B en vakantiehuis Buitenhuis

(Nederlands) Voor Bed & Breakfast en te huur als vakantiewoning

(Nederlands) B&B en vakantiehuis Op 't Fort

(Nederlands) De rust en ruimte ervaren van een boerenlandschap met uitgestrekte weilanden en gemoedelijk grazende koeien, uitnodigende bosranden in een glooiende omgeving.

(Nederlands) B&B Het Atelier

(Nederlands) B&B Het Atelier ligt in de prachtige Achterhoek aan de rand van Aalten op 10 à 15 minuten lopen van treinstation en centrum.

B&B Klein Geunhuis

Verscholen achter een beuken- meidoornhaag ligt, aan de rand van de woongemeenschap De Heurne, de B&B ‘Klein Geunhuis'. Gelegen in een prachtig aangelegde tuin, waarvan een deel is ingericht als beeldentuin.

(Nederlands) De Groene Pleisterplaats

(Nederlands) De naam zegt het al, een rust of pauzeplaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

(Nederlands) Hotel ‘t Welink

(Nederlands) Onze ruime moderne hotelkamers zijn gemoedelijk en in huiselijke sfeer aangekleed (denk oud bruin café gecombineerd met modern). Alle kamers zijn op de begane grond en goed toegankelijk voor mindervaliden.
1 kamer beschikbaar voor rolstoelgebruikers.

(Nederlands) Op de Brusse: Restaurant, Kookstudio en B&B

(Nederlands) Op de Brusse is een boerderijrestaurant in De Heurne.
Hier vindt u een unieke combinatie van gastvrije en kleinschalige horeca met vele mogelijkheden en overnachting.

(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer

(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer ligt middenin het voor de Achterhoek zo bekende Coulissenlandschap.

(Nederlands) Restaurant Pension Bertram

(Nederlands) Sfeervol en comfortabel overnachten in het historisch vestingstadje Bredevoort. Omringd door het fraaie Achterhoeks coulisse landschap met haar houtwallen, bossen en landerijen.

Vakantiehoeve Tertulia dos porcos

(Nederlands) Kom en laat u verrassen door al het moois dat de Achterhoek u te bieden heeft. Het achterhuis van deze monumentale boerderij is omgetoverd tot een gemoedelijk boerenlandleven appartement.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!