'T KRUUDHUUSKE

(Nederlands) Het knusse Kruudhuuske ligt aan een zandweg in Lintelo in de gemeente Aalten en heeft een prachtig kilometers ver uitzicht over het veld.

(Nederlands) B&B De Nieuwe Brusse

(Nederlands) Vakantieboerderij en B&B De Nieuwe Brusse is gelegen in de landelijke omgeving van Aalten, in het Achterhoekse coulissenlandschap.

(Nederlands) B&B en vakantiehuis Buitenhuis

(Nederlands) Net buiten de bebouwde kom tussen Dinxperlo en Breedenbroek vindt u BuitenHuis B&B en Vakantiewoning.

Een mooi startpunt voor het maken van diverse fietstochten die ook grensoverschrijdend kunnen zijn of om de omgeving wandelend te verkennen.

B&B Klein Geunhuis

Verscholen achter een beuken- meidoornhaag ligt, aan de rand van de woongemeenschap De Heurne, de B&B ‘Klein Geunhuis'. Gelegen in een prachtig aangelegde tuin, waarvan een deel is ingericht als beeldentuin.

Boerderij Lodge ’t Koetje

Boerderij lodge ‘t Koetje is dé ultieme plek om te genieten van rust, ruimte en ontspanning te midden van de prachtige natuur op het platteland.

(Nederlands) De Groene Pleisterplaats

(Nederlands) De naam zegt het al, een rust of pauzeplaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

Gastenverblijf De Malle Molen

Gezellig en huiselijk gastenverblijf voor 2 personen aan de rand van het centrum van Dinxperlo. Alles op loop- en fietsafstand. Eigen entree, badkamer, toilet, keuken, woonkamer en slaapkamer. Eigen stukje tuin met uitzicht op onze kleine molen.

(Nederlands) Hotel ‘t Welink

(Nederlands) Onze ruime moderne hotelkamers zijn gemoedelijk en in huiselijke sfeer aangekleed (denk oud bruin café gecombineerd met modern). Alle kamers zijn op de begane grond en goed toegankelijk voor mindervaliden.
1 kamer beschikbaar voor rolstoelgebruikers.

(Nederlands) Op de Brusse: Restaurant, Kookstudio en B&B

(Nederlands) Op de Brusse is een boerderijrestaurant in De Heurne.
Hier vindt u een unieke combinatie van gastvrije en kleinschalige horeca met vele mogelijkheden en overnachting.

(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer

(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer ligt middenin het voor de Achterhoek zo bekende Coulissenlandschap.

(Nederlands) Restaurant Pension Bertram

(Nederlands) Sfeervol en comfortabel overnachten in het historisch vestingstadje Bredevoort. Omringd door het fraaie Achterhoeks coulisse landschap met haar houtwallen, bossen en landerijen.

(Nederlands) Vakantiehuis en B&B De Prinsenhof

(Nederlands) Onze Bed and Breakfast ligt tussen Aalten, Lichtenvoorde en Bredevoort.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!