(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer
(Nederlands) Hippisch Centrum de Achterhoek

(Nederlands) Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer ligt middenin het voor de Achterhoek zo bekende Coulissenlandschap. Het ontstaan van de boerderij wordt gedateerd in 1379.

U kunt er overnachten in de pensionboerderij ± 30 personen in de huuskamer voor 2 personen, proathuus voor 6 personen en de minicamping met tent, camper of caravan.

Hippisch Centrum de Achterhoek is een 5 sterren accommodatie wat staat voor veiligheid/ kwaliteit en paardrijden met plezier. Gelegen aan de Duitse grens is het uitermate geschikt voor de recreatieruiters maar ook voor de gevorderde ruiters. Er kan overnacht worden op de mini camping of op de pensionboerderij of in de huuskamer of proathuus. Er kunnen paarden gestald worden en voor de gevorderde ruiters kunnen er paarden gehuurd worden.Ideaal voor ponykampen en groepsactiviteiten.

Er liggen verschillende ruiterroutes die gaan langs sloten, landweggetjes, tussen akkers en maïsvelden door, over zandpaden en door bos en is daarmee erg divers.

Hippisch Centrum de Achterhoek verzorgd dressuur/ spring en veelzijdigheids lessen en buitenritten voor zowel de beginnende als gevorderde ruiters

Geregeld worden er wedstrijden/ clinics/ cursussen/ buitenritten (Enjoy the Ride)/ crosslessen etc. etc. georganiseerd. Zie ook onze agenda .

Adresse :
(Nederlands) Dinxperlosestraatweg 122a
Postleitzahl :
(Nederlands) 7122 JS
Platz :
(Nederlands) IJzerlo / Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-466693 / 06-22742179
Email :
info@manegedeachterhoek.nl
Webseite :
http://www.hcdeachterhoek.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) Familie Sticker

(Nederlands) Wij, Eddie en Alice Sticker, heten u bij ons graag van harte welkom.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!