(Nederlands) Op de Brusse
(Nederlands) Waar kok en gastvrouw ook boer(in) en tuinder zijn

(Nederlands) Zin in een bijzonder weekendje weg, een avontuurlijke overnachting, of op zoek naar een bijzondere Bed & Breakfast (B&B)? Beleef een romantische overnachting en kom slapen in onze authentieke zigeunerwagen! Deze originele pipowagen dateert uit de jaren 30 en heeft de specifieke zigeunerkenmerken zoals het kunstig geslepen glas, de mooie kamer-en-suite deuren die de eet- en woonkamer scheiden en de marmeren kachelschouw. De ruime wagen (8,5 m lang) heeft 3 ruimten en is sfeervol ingericht met meubels uit de tijd van weleer. Je kunt er met 2 of maximaal 4 personen slapen. In de slaapkamer staan 2 éénpersoons bedden tegen elkaar en in de woonkamer staat een 2 persoons slaapbank. Er is geen badkamer in de wagen, daarvoor moet je door de buitenlucht naar je privé badkamer met douche, toilet en kleine kookvoorziening met koelkast, magnetron en 2-pitsgasstel.

Adresse :
(Nederlands) Brussendijk 4
Postleitzahl :
(Nederlands) 7095 BD
Platz :
(Nederlands) De Heurne
Telefon :
(Nederlands) 0315-659297
Email :
info@opdebrusse.nl
Webseite :
http://www.opdebrusse.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) BARTELD EN DIANA

(Nederlands) Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!