B&B Klein Geunhuis
Tevens beeldentuin "De Holtdrost"

De B&B staat op het erf van de woonboerderij ‘Het Geunhuis’. Een heerlijke rustige plek in werkelijk schitterende natuur. Wandel- en fietsroutes door de mooie Achterhoek lopen langs ‚Het Geunhuis‘. De B&B beschikt over een ruime zit-slaapkamer, keuken, hal, toilet en douche. Een eigen terras om in de ochtendzon te genieten van een uitgebreid ontbijt.
Indien gewenst kan ook het diner worden verzorgd door hobbykok Joep en deze maaltijd wordt genoten in de boerderij samen met Joep en zijn partner Ans. De B&B beschikt over een eigen ruime afsluitbare parkeerplaats en eventuele fietsen staan achter slot en grendel in de schuur alwaar de elektrische fiets van nieuwe energie kan worden voorzien.
‘Klein Geunhuis‘ biedt ruimte, rust en is een ideale plek om ook uw eigen batterij weer op te laden.

Adresse :
Geunstraat 2
Postleitzahl :
7095 BB
Platz :
De Heurne
Telefon :
0315-655713/06-53510121
Email :
joep.veldkamp@icloud.com
Webseite :
https://www.logie.nl/bb-klein-geunhuis/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

JOEP VELDKAMP EN ANS ENGBERS

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!