B&B Klein Geunhuis
Tevens beeldentuin "De Holtdrost"

De B&B staat op het erf van de woonboerderij ‘Het Geunhuis’. Een heerlijke rustige plek in werkelijk schitterende natuur. Wandel- en fietsroutes door de mooie Achterhoek lopen langs ‘Het Geunhuis’. De B&B beschikt over een ruime zit-slaapkamer, keuken, hal, toilet en douche. Een eigen terras om in de ochtendzon te genieten van een uitgebreid ontbijt.
Indien gewenst kan ook het diner worden verzorgd door hobbykok Joep en deze maaltijd wordt genoten in de boerderij samen met Joep en zijn partner Ans. De B&B beschikt over een eigen ruime afsluitbare parkeerplaats en eventuele fietsen staan achter slot en grendel in de schuur alwaar de elektrische fiets van nieuwe energie kan worden voorzien.
‘Klein Geunhuis’ biedt ruimte, rust en is een ideale plek om ook uw eigen batterij weer op te laden.

Adres :
Geunstraat 2
Postcode :
7095 BB
Plaats :
De Heurne
Telefoon :
0315-655713/06-53510121
E-mail :
joep.veldkamp@icloud.com
Website :


U wordt gastvrij ontvangen door:

JOEP VELDKAMP EN ANS ENGBERS

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!