B&B Klein Geunhuis
Tevens beeldentuin "De Holtdrost"

De B&B staat op het erf van de woonboerderij ‘Het Geunhuis’. Een heerlijke rustige plek in de werkelijk schitterende natuur. Wandel- en fietsroutes door de mooie Achterhoek lopen langs ‘Het Geunhuis’. De B&B beschikt over een ruime zit-slaapkamer, keuken, hal, toilet en douche. Een eigen terras om te genieten van het ontbijt, een eigen zonneterras met ligbanken en een terras om bij een vuurtje te relaxen in de avondlucht.
De B&B beschikt over een eigen ruime afsluitbare parkeerplaats en eventuele fietsen staan achter slot en grendel in de schuur alwaar een elektrische fiets van nieuwe energie kan worden voorzien.
In de maanden juni t/m september is een deel van de tuin ingericht als beeldentuin. Hier staan jaarlijks pakweg 75 beelden van 12 kunstenaars uit binnen- en buitenland.
‘Klein Geunhuis’ biedt ruimte, rust en is een ideale plek om ook uw eigen batterij weer op te laden.

Adres :
Geunstraat 2
Postcode :
7095 BB
Plaats :
De Heurne
Telefoon :
0315-655713/06-53510121
E-mail :
joep.veldkamp@icloud.com
Website :
https://www.logie.nl/bb-klein-geunhuis/

U wordt gastvrij ontvangen door:

JOEP VELDKAMP EN ANS ENGBERS

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!