Bakkerij & IJssalon Kasper Paul

Er gaat toch niets boven een kopje koffie en zo'n heerlijke bros gebakken Appelkanjer. Graag tot ziens in onze banketbakkerij / tearoom.

Boerengolf/partyzaal 't Vorster

Mogelijkheden rondom "de SCHOPPE " op ons melkveebedrijf het "VORSTER in DE HEURNE Gem Aalten

Café Restaurant Stegers

Stegers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een begrip in de Aaltense en zelfs Achterhoekse horeca.
Als eetgelegenheid kent Café Restaurant Stegers een faam die ver over de gemeentegrens reikt.

De Groene Pleisterplaats

De naam zegt het al, een rust of pauzeplaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

d’Olde Marckt

d’Olde Marckt, ligt aan het marktplein, tegenover het Gemeentehuis. Wij hebben een heerlijk terras, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch. In het voorjaar serveren wij heerlijke aspergegerechten, zoals huisgemaakte aspergesoep of asperges Traditioneel of asperges met Zalmfilet. In de zomer hebben wij heerlijke zomermenu’s, maar u kunt ook a la carte eten. In de herfst passen wij onze menukaart aan aan het wildseizoen, met echt Achterhoeks wild. U kunt vanaf de markt een fietsroute oppikken (fietsknooppuntenroute) of een wandeling maken, de gangeskesroute van Aalten. Het VVV kantoor ligt direct schuin tegenover ons restaurant, samen met het oorlogsmuseum.

Buiten Aalten, hebben wij ook een prachtige wandelroutes, waaronder het Boerenstruinpad.(5km.) U bent van harte welkom, bij d’Olde Marckt, waar Gastvrijheid en Gemoedelijkheid erg belangrijk zijn.

Tip: Diverse verassingsmenu's en a la carte eten is mogelijk.

IJsboerderij 't Olde Pietepol

Sinds 1998 is er naast de melkveehouderij ook een ijsmakerij op 't Olde Pietepol.
Van de verse melk, wordt er heerlijk boerderij ijs gemaakt.

Oerkroeg Schiller

Al meer dan 350 jaar het vertrouwde adres voor een heerlijk vers pilsje, een mooi speciaalbier van de tap en een heerlijke maaltijd, bereidt met verse groenten uit eigen moestuin.

Op de Brusse: Restaurant, Kookstudio en B&B

Op de Brusse is een boerderijrestaurant in De Heurne.
Hier vindt u een unieke combinatie van gastvrije en kleinschalige horeca met vele mogelijkheden en overnachting.

Restaurant & Events Beneman

Beneman Events verzorgt voor u de leukste en spannendste (outdoor) activiteiten. In ons restaurant, of op zomerse dagen op het sfeervolle terras, kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner.

Restaurant Het Noorden van Aalten

We zijn diepgeworteld in de Achterhoek en werken met herkenbare, goede producten. Drink, eet en vier het leven! In de gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

Suzie's Farm

Via een heel korte, transparante keten lekker eten.
Bij Suzie's Farm eet je gerechten gemaakt van ingrediënten van onze eigen boerderij. Of nuttig een drankje op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of mini farm.

Theetuin 't Lerinkshof

Verscholen tussen het coulisselandschap vindt u theetuin ‘t Lerinkshof. Het ligt 400 meter vanaf de weg Varsseveld/Aalten, ca. 3 km vanaf Varsseveld

Theetuin Rensink

Op onze geheel in stijl gerestaureerde deel kunt u terecht voor uw buurt- of familiefeest. Ook 's winters kunnen wij hier groepen ontvangen. De deel wordt verwarmd door een houtkachel.

Koppelkerk

De Koppelkerk is een voormalige kerk die volledig is omgedoopt tot vrijplaats voor kunst en cultuur. Alle vormen van kunst en cultuur komen hier samen.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!