Bakkerij & IJssalon Kasper Paul

Er gaat toch niets boven een kopje koffie en zo'n heerlijke bros gebakken Appelkanjer. Graag tot ziens in onze banketbakkerij / tearoom.

Boerengolf/partyzaal 't Vorster

Mogelijkheden rondom "de SCHOPPE " op ons melkveebedrijf het "VORSTER in DE HEURNE Gem Aalten

Café Restaurant Stegers

Stegers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een begrip in de Aaltense en zelfs Achterhoekse horeca.
Als eetgelegenheid kent Café Restaurant Stegers een faam die ver over de gemeentegrens reikt.

De Groene Pleisterplaats

De naam zegt het al, een rust of pauzeplaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

Herbergh d’Olde Marckt

Herbergh d’Olde Marckt, ligt aan het marktplein, tegenover het Gemeentehuis. Wij hebben een heerlijk terras, waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, zoals een Achterhoekse pannenkoek of een verrassende broodje.

IJsboerderij 't Olde Pietepol

Sinds 1998 is er naast de melkveehouderij ook een ijsmakerij op 't Olde Pietepol. Van de verse melk, wordt er heerlijk boerderij ijs gemaakt.

Kulturhus Lintelo

Tussen Aalten en Varsseveld ligt het mooie buurtschap Lintelo. Makkelijk bereikbaar vanaf de doorgaande weg, vindt u hier Kulturhus Lintelo.

Museumcafé De Zwaan

In Aalten bestaat een Vereniging van logiesverstrekkende bedrijven. Op deze site vindt u alle namen en adressen van aangesloten leden.

Oerkroeg Schiller

Al meer dan 350 jaar het vertrouwde adres voor een heerlijk vers pilsje, een mooi speciaalbier van de tap en een heerlijke maaltijd, bereidt met verse groenten uit eigen moestuin.

Op de Brusse

Unieke combinatie van keuterboerderij en huiskamerrestaurant, gelegen tussen de weilanden van buurtschap De Heurne nabij Dinxperlo. Kleinschalig restaurant met 35 zitplaatsen.

Pannenkoekenhuys 't Noorden

Je voelt je welkom bij Pannenkoekenhuys ´t Noorden in Aalten. Met Achterhoekse gastvrijheid word je elke maand weer verrast door de 'pannenkoek van de maand'. Dat betekent seizoensgebonden verrassingen op je bord.

Restaurant & Events Beneman

Beneman Events verzorgt voor u de leukste en spannendste (outdoor) activiteiten. In ons restaurant, of op zomerse dagen op het sfeervolle terras, kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner.

Restaurant Bonebo

In Aalten bestaat een Vereniging van logiesverstrekkende bedrijven. Op deze site vindt u alle namen en adressen van aangesloten leden.

Restaurant Pension Bertram

Sfeervol en comfortabel overnachten in het historisch vestingstadje Bredevoort. Omringd door het fraaie Achterhoeks coulisse landschap met haar houtwallen, bossen en landerijen.

Theetuin 't Lerinkshof

Verscholen tussen het coulisselandschap vindt u theetuin ‘t Lerinkshof. Het ligt 400 meter vanaf de weg Varsseveld/Aalten, ca. 3 km vanaf Varsseveld

Theetuin Rensink

Op onze geheel in stijl gerestaureerde deel kunt u terecht voor uw buurt- of familiefeest. Ook 's winters kunnen wij hier groepen ontvangen. De deel wordt verwarmd door een houtkachel.

Hotel- Restaurant ‘t Welink

Onze ruime moderne hotelkamers zijn net zoals ons restaurant gemoedelijk en in huiselijke sfeer aangekleed (denk oud bruin café gecombineerd met modern). Alle kamers zijn op de begane grond en goed toegankelijk voor mindervaliden. Het restaurant heeft een uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart.

Koppelkerk

De Koppelkerk is een voormalige kerk die volledig is omgedoopt tot vrijplaats voor kunst en cultuur. Alle vormen van kunst en cultuur komen hier samen.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!