Theetuin 't Lerinkshof
Genieten in de Achterhoek

Van eind april is Theetuin ’t Lerinkshof aan de Pasdijk 3 in Lintelo (Aalten) geopend. Bezoekers zijn tot oktober van harte welkom op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Fietsers, wandelaars en voorbijgangers kunnen onze boerderij bezoeken en in onze eigen Theetuin ’t Lerinkshof in alle rust even uitrusten en genieten van diverse soorten koffie, thee, frisdranken, appeltaart en belegde broodjes met streekproducten. Er is een overdekt terras aanwezig waar u ook bij slecht weer heerlijk kunt genieten. Voor de kinderen zijn oud Hollandse spelen aanwezig.

Onze boerderij en theetuin is gelegen in het schitterende Achterhoekse coulissen landschap op de grens van Aalten en Varsseveld. Vanaf de theetuin heeft men de mogelijkheid om prachtige wandelingen of fietstochten door de natuur maken waarbij men diverse kikkerpoelen, houtwallen en nieuwe natuurontwikkelingsgebieden met Galloway runderen passeert. Tevens zijn er enkele Nordic Walking routes uitgezet (routebeschrijvingen aanwezig).

Bij onze theetuin is tevens een boerderijwinkel aanwezig waar diverse biologische rundvleesspecialiteiten worden verkocht. In onze winkel is een ruim aanbod aanwezig van biologisch vlees van runderen van het Galloway ras, dat zonder toevoeging van conserveringsmiddelen is verwerkt door de familie te Kloeze. Ook worden enkele typisch Achterhoekse vleesproducten verkocht zoals naegelholt en diverse soorten droge metworst gemaakt van rundvlees.

Naast de vaste openingstijden zijn (grote) groepen welkom op telefonische afspraak

Adres :
Pasdijk 3
Postcode :
7122 NT
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-461989
E-mail :
jantekloeze@planet.nl
Website :
http://www.theetuin-lerinkshof.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

RIKY EN JAN TE KLOEZE

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!