(Nederlands) Theetuin 't Lerinkshof
(Nederlands) Genieten in de Achterhoek

(Nederlands) Van eind april is Theetuin ’t Lerinkshof aan de Pasdijk 3 in Lintelo (Aalten) geopend. Bezoekers zijn tot oktober van harte welkom op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Fietsers, wandelaars en voorbijgangers kunnen onze boerderij bezoeken en in onze eigen Theetuin ’t Lerinkshof in alle rust even uitrusten en genieten van diverse soorten koffie, thee, frisdranken, appeltaart en belegde broodjes met streekproducten. Er is een overdekt terras aanwezig waar u ook bij slecht weer heerlijk kunt genieten. Voor de kinderen zijn oud Hollandse spelen aanwezig.

Onze boerderij en theetuin is gelegen in het schitterende Achterhoekse coulissen landschap op de grens van Aalten en Varsseveld. Vanaf de theetuin heeft men de mogelijkheid om prachtige wandelingen of fietstochten door de natuur maken waarbij men diverse kikkerpoelen, houtwallen en nieuwe natuurontwikkelingsgebieden met Galloway runderen passeert. Tevens zijn er enkele Nordic Walking routes uitgezet (routebeschrijvingen aanwezig).

Bij onze theetuin is tevens een boerderijwinkel aanwezig waar diverse biologische rundvleesspecialiteiten worden verkocht. In onze winkel is een ruim aanbod aanwezig van biologisch vlees van runderen van het Galloway ras, dat zonder toevoeging van conserveringsmiddelen is verwerkt door de familie te Kloeze. Ook worden enkele typisch Achterhoekse vleesproducten verkocht zoals naegelholt en diverse soorten droge metworst gemaakt van rundvlees.

Naast de vaste openingstijden zijn (grote) groepen welkom op telefonische afspraak

Adresse :
(Nederlands) Pasdijk 3
Postleitzahl :
(Nederlands) 7122 NT
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-461989
Email :
jantekloeze@planet.nl
Webseite :
http://www.theetuin-lerinkshof.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) RIKY EN JAN TE KLOEZE

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!