Caspershuus

Deze boerderij is een ideale plaats om familie weekenden, vriendenreünies, recepties, of gedurende midweken schoolkampen en meerdaagse studiebijeenkomsten te houden.

De Drenthelschoppe

De Drenthelschoppe is een oude boerderij, een unieke accommodatie geschikt voor zowel vakanties als zakelijke doeleinden en biedt ruimte aan 24 tot 28 personen.

De Grenswachter

Rust, ruimte & comfort. Welkom bij De Grenswachter, een voormalige boerderij met Schoppe, verbouwd tot sfeervolle accommodaties (16 tot 41 personen) met de luxe en het comfort van nu.

Kom in de Bedstee

Kom in de Bedstee Aalten en Winterswijk is een uniek concept. Naast rust en ruimte, ontdekt u het slapen in een heuse bedstee!

Nieuw Navis

Vakantieboerderij "Nieuw Navis" in de Achterhoek is een groepsaccommodatie voor 18 personen. Deze boerderij is verbouwd tot een heerlijk rustige, sfeervolle en veilige locatie voor groepen.

Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer

Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer ligt middenin het voor de Achterhoek zo bekende Coulissenlandschap.

Vakantieboerderij Oberink

De accommodatie, waar in het verleden het boerenbedrijf werd uitgeoefend, is verbouwd tot woning en wordt sinds 1988 als 16-18 persoons- vakantieboerderij verhuurd.

Vakantieverblijf De Vreman

Groepsverblijf “de Vreman” is geschikt voor een groep tot 12 personen. Zeer geschikt voor weekenden, midweek of een week. Zelfs voor 1 nacht is er van alles mogelijk.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!