Vakantieboerderij Oberink
16-18 persoons vakantieboerderij

In het oosten van de Achterhoek, in de “ driehoek” Winterswijk, Bocholt [ DLD], Doetinchem, ligt het plaatsje Aalten. De gemeente Aalten grenst aan Duitsland en ligt in een bosrijke omgeving met prachtige natuurgebieden en veel fiets- en wandelroutes. Om Aalten heen liggen diverse buurtschappen. Lintelo is er daar een van. In deze buurtschap, staat onze vakantieboerderij.De accommodatie, waar in het verleden het boerenbedrijf werd uitgeoefend, is verbouwd tot woning en wordt sinds 1988 als 16-18-persoons vakantieboerderij verhuurd. Wij verhuren de boerderij aan slechts een gezelschap tegelijk, dus u hoeft niets met anderen te delen. Mocht u tijdens of na het bekijken van onze site nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Adres :
Genderingseweg 10
Postcode :
7122 MJ
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-461282 / 06-23155576
E-mail :
info@vakantieboerderijoberink.nl
Website :
http://www.oberink.com/

U wordt gastvrij ontvangen door:

LUCIËNNE EN JAN MATEMAN

Luciënne en Jan wonen met hun 4 kinderen op de boerderij waar Jan is opgegroeid. De boerderij hebben ze in 1997 overgenomen.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!