't Kruudhuuske

Het knusse Kruudhuuske ligt aan een zandweg in Lintelo in de gemeente Aalten en heeft een prachtig kilometers ver uitzicht over het veld.

B&B De Nieuwe Brusse

Vakantieboerderij en B&B De Nieuwe Brusse is gelegen in de landelijke omgeving van Aalten, in het Achterhoekse coulissenlandschap.

B&B en vakantiehuis Buitenhuis

Net buiten de bebouwde kom tussen Dinxperlo en Breedenbroek vindt u BuitenHuis B&B en Vakantiewoning.

Een mooi startpunt voor het maken van diverse fietstochten die ook grensoverschrijdend kunnen zijn of om de omgeving wandelend te verkennen.

B&B Klein Geunhuis

Verscholen achter een beuken- meidoornhaag ligt, aan de rand van de woongemeenschap De Heurne, de B&B ‘Klein Geunhuis'. Gelegen in een prachtig aangelegde tuin, waarvan een deel is ingericht als beeldentuin.

Boerderij Lodge ’t Koetje

Boerderij lodge ‘t Koetje is dé ultieme plek om te genieten van rust, ruimte en ontspanning te midden van de prachtige natuur op het platteland.

De Groene Pleisterplaats

De naam zegt het al, een rust of pauzeplaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

Gastenverblijf De Malle Molen

Gezellig en huiselijk gastenverblijf voor 2 personen aan de rand van het centrum van Dinxperlo. Alles op loop- en fietsafstand. Eigen entree, badkamer, toilet, keuken, woonkamer en slaapkamer. Eigen stukje tuin met uitzicht op onze kleine molen.

Hotel ‘t Welink

Onze ruime moderne hotelkamers zijn gemoedelijk en in huiselijke sfeer aangekleed (denk oud bruin café gecombineerd met modern). Alle kamers zijn op de begane grond en goed toegankelijk voor mindervaliden.
1 kamer beschikbaar voor rolstoelgebruikers.

Op de Brusse: Restaurant, Kookstudio en B&B

Op de Brusse is een boerderijrestaurant in De Heurne.
Hier vindt u een unieke combinatie van gastvrije en kleinschalige horeca met vele mogelijkheden en overnachting.

Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer

Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer ligt middenin het voor de Achterhoek zo bekende Coulissenlandschap.

Restaurant Pension Bertram

Sfeervol en comfortabel overnachten in het historisch vestingstadje Bredevoort. Omringd door het fraaie Achterhoeks coulisse landschap met haar houtwallen, bossen en landerijen.

Vakantiehuis en B&B De Prinsenhof

Onze Bed and Breakfast ligt tussen Aalten, Lichtenvoorde en Bredevoort.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!