't Kruudhuuske

Het knusse Kruudhuuske ligt aan een zandweg in Lintelo in de gemeente Aalten en heeft een prachtig kilometers ver uitzicht over het veld.

B&B De Nieuwe Brusse

Vakantieboerderij en B&B De Nieuwe Brusse is gelegen in de landelijke omgeving van Aalten, in het Achterhoekse coulissenlandschap.

B&B De Prinsenhof

Onze Bed and Breakfast ligt tussen Aalten, Lichtenvoorde en Bredevoort.

B&B en vakantiehuis Buitenhuis

Voor Bed & Breakfast en te huur als vakantiewoning

B&B en vakantiehuis Op 't Fort

De rust en ruimte ervaren van een boerenlandschap met uitgestrekte weilanden en gemoedelijk grazende koeien, uitnodigende bosranden in een glooiende omgeving.

B&B Het Atelier

B&B Het Atelier ligt in de prachtige Achterhoek aan de rand van Aalten op 10 à 15 minuten lopen van treinstation en centrum.

B&B Klein Geunhuis

Verscholen achter een beuken- meidoornhaag ligt, aan de rand van de woongemeenschap De Heurne, de B&B ‘Klein Geunhuis'. Gelegen in een prachtig aangelegde tuin, waarvan een deel is ingericht als beeldentuin.

De Groene Pleisterplaats

De naam zegt het al, een rust of pauzeplaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

Op de Brusse

Unieke combinatie van keuterboerderij en huiskamerrestaurant, gelegen tussen de weilanden van buurtschap De Heurne nabij Dinxperlo. Kleinschalig restaurant met 35 zitplaatsen.

Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer

Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer ligt middenin het voor de Achterhoek zo bekende Coulissenlandschap.

Restaurant Pension Bertram

Sfeervol en comfortabel overnachten in het historisch vestingstadje Bredevoort. Omringd door het fraaie Achterhoeks coulisse landschap met haar houtwallen, bossen en landerijen.

Hotel- Restaurant ‘t Welink

Onze ruime moderne hotelkamers zijn net zoals ons restaurant gemoedelijk en in huiselijke sfeer aangekleed (denk oud bruin café gecombineerd met modern). Alle kamers zijn op de begane grond en goed toegankelijk voor mindervaliden. Het restaurant heeft een uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart.

Vakantiehoeve Tertulia dos porcos

Kom en laat u verrassen door al het moois dat de Achterhoek u te bieden heeft. Het achterhuis van deze monumentale boerderij is omgetoverd tot een gemoedelijk boerenlandleven appartement.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!