't Kruudhuuske

Het knusse Kruudhuuske ligt aan een zandweg in Lintelo in de gemeente Aalten en heeft een prachtig kilometers ver uitzicht over het veld.

B&B De Nieuwe Brusse

Vakantieboerderij en B&B De Nieuwe Brusse is gelegen in de landelijke omgeving van Aalten, in het Achterhoekse coulissenlandschap.

B&B De Prinsenhof

Onze Bed and Breakfast ligt tussen Aalten, Lichtenvoorde en Bredevoort.

B&B en vakantiehuis Buitenhuis

Net buiten de bebouwde kom tussen Dinxperlo en Breedenbroek vindt u BuitenHuis B&B en Vakantiewoning.

Een mooi startpunt voor het maken van diverse fietstochten die ook grensoverschrijdend kunnen zijn of om de omgeving wandelend te verkennen.

B&B en vakantiehuis Op 't Fort

De rust en ruimte ervaren van een boerenlandschap met uitgestrekte weilanden en gemoedelijk grazende koeien, uitnodigende bosranden in een glooiende omgeving.

B&B Het Atelier

B&B Het Atelier ligt in de prachtige Achterhoek aan de rand van Aalten op 10 à 15 minuten lopen van treinstation en centrum.

B&B Klein Geunhuis

Verscholen achter een beuken- meidoornhaag ligt, aan de rand van de woongemeenschap De Heurne, de B&B ‘Klein Geunhuis'. Gelegen in een prachtig aangelegde tuin, waarvan een deel is ingericht als beeldentuin.

De Groene Pleisterplaats

De naam zegt het al, een rust of pauzeplaats omgeven door groen. De hele tuin en erf is omgeven door een stoere houtwal met inheemse struiken en bomen waar ook vogels en andere dieren graag gebruik van maken.

Hotel ‘t Welink

Onze ruime moderne hotelkamers zijn gemoedelijk en in huiselijke sfeer aangekleed (denk oud bruin café gecombineerd met modern). Alle kamers zijn op de begane grond en goed toegankelijk voor mindervaliden.
1 kamer beschikbaar voor rolstoelgebruikers.

Op de Brusse: Restaurant, Kookstudio en B&B

Op de Brusse is een boerderijrestaurant in De Heurne.
Hier vindt u een unieke combinatie van gastvrije en kleinschalige horeca met vele mogelijkheden en overnachting.

Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer

Pensionboerderij/ minicamping ’t Hoftijzer ligt middenin het voor de Achterhoek zo bekende Coulissenlandschap.

Restaurant Pension Bertram

Sfeervol en comfortabel overnachten in het historisch vestingstadje Bredevoort. Omringd door het fraaie Achterhoeks coulisse landschap met haar houtwallen, bossen en landerijen.

Vakantiehoeve Tertulia dos porcos

Kom en laat u verrassen door al het moois dat de Achterhoek u te bieden heeft. Het achterhuis van deze monumentale boerderij is omgetoverd tot een gemoedelijk boerenlandleven appartement.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!