B&B en vakantiehuis Buitenhuis
Tussen Dinxperlo en Breedenbroek vindt u ons gastenverblijf voor 2 personen, op de begane grond, geheel gelijkvloers met eigen entree.

Tussen Dinxperlo en Breedenbroek vindt u ons gastenverblijf voor 2 personen, op de begane grond, geheel gelijkvloers met eigen entree.
In ons rookvrije gastenverblijf is een volledig ingerichte keuken, een twee persoonsslaapkamer, gezellige woonkamer en een badkamer.
U heeft de beschikking over een zonnige tuin met verschillende leuke zitjes.
Bij mooi weer serveren wij, indien gewenst, het ontbijt met onder andere zelfgemaakte jam, een eitje van eigen kippen en warme broodjes in de tuin.
Als u uw fietsen meebrengt kunt u deze in een overdekte en afgesloten stalling plaatsen, hier kunt u ook de accu van uw elektrische fiets weer opladen.
Ook is het mogelijk fietsen bij ons te huren. De auto parkeert u op eigen terrein.

Genieten in de Achterhoek, u kunt hier heerlijk fietsen, wandelen of een uitstapje maken naar Duitsland.

Adres :
Beggelderdijk 40
Postcode :
7091 HK
Plaats :
Dinxperlo
Telefoon :
0315-653892 / 06 14180260
E-mail :
info@bbbuitenhuis.nl
Website :
http://www.bbbuitenhuis.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

GERDA VAN DER GREFT

Gerda woont sinds 2006 in de Dinxperlo en geniet nog steeds van de rust en de ruimte die in de Achterhoek ruim aanwezig is.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!