De Goede wonen
Bed and Kitchen

Onthaasten in de Achterhoek

Tegen de Duitse grens in het mooie achterhoek ligt het dorpje Aalten. De omgeving nodigt uit om een heerlijke wandel- of fietsroute te maken door de achterhoekse natuur of om de vele leuke omliggende plaatsen te bezoeken.

Bed and Kitchen (b&k) De Goede Wonen ligt aan de rand van het centrum, maar ook van het mooie buitengebied van de gemeente Aalten. Het pand is gebouwd in 1910. U beschikt over een zelfstandig gastenverblijf van ongeveer 55m2 met een eigen oprit, wat ideaal is voor een wat langer verblijf. Dit gezellige 2-persoons verblijf is compleet ingericht. Op de begane grond heeft u een eigen keukentje, badkamer met toilet, eetkamer en zitkamer. Via een eigen trap heeft u boven een eigen slaapkamer met Airco.

Uw verblijf is voorzien van “alles in 1 dekbedden”, bedlinnen en handdoeken.

Adres :
Varsseveldsestraatweg 36
Postcode :
7122 CD
Plaats :
Aalten
Telefoon :
06 – 47 06 12 25
E-mail :
degoedewonen@gmail.com
Website :
https://www.degoedewonen.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

Fam. de Goede

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!