B&B De Dromen van Tuyn
Bed & Breakfast met activiteiten

De Dromen van Tuyn is een kleine gezellige, huiselijke B&B in het oude dorp Aalten. De B&B omvat twee royale gastenkamers, 2 poezen en Ellen Tuyn, je gastvrouw.

Behalve logies biedt De Dromen Van Tuyn ook themaweekends en losse workshops over voedselbossen, natuur maar ook over kunst. Zie hiervoor de pagina ́s workshops.

Aalten is een kleine gemeenschap in het schitterende coulisselandschap van de Achterhoek. Het is van alle gemakken voorzien. Zo is er het Nationale Onderduikmuseum, diverse supermarkten, leuke boetiekjes, fijne horeca
en een station.

Vanuit B&B De Dromen van Tuyn is dit alles makkelijk te belopen. Maar ook sta je in minder dan 5 minuten lopen tussen de landerijen waar heerlijk gewandeld of gefietst kan worden. Er zijn ook legio natuurgebieden en bossen op fietsafstand.

Adres :
Ormelstraat 22
Postcode :
7121 DC
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0648275148
E-mail :
etuyn@hotmail.com
Website :
https://Www.benbdedromenvantuyn.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

Ellen Tuyn

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!