Hotel ‘t Welink
Het juiste adres om sfeervol te overnachten! Uiterst geschikt voor mindervaliden.

Onze ruime moderne hotelkamers zijn gemoedelijk en in huiselijke sfeer aangekleed (denk oud bruin café gecombineerd met modern).
Alle kamers hebben 2 persoons bedden met een hoge instap. Op 1 kamer staat tevens een uitklapbare bank waar een persoon extra op kan slapen en deze kamer is ook uiterst geschikt voor mensen in een rolstoel.
Alle kamers zijn op de begane grond en goed toegankelijk voor mindervaliden.
Op iedere kamer staat een tafel waar u aan kunt werken als u zakelijk reist.
Alle kamers zijn huisdiervrij, rook vrij en hebben een eigen moderne badkamer met regendouche en gratis WIFI.

Ons hotel ligt gelegen aan het Welink bos en er starten diverse wandel- en fietsroutes op onze locatie die u door ons mooie grensgebied voeren. Duitsland ligt zon 2 km van ons vandaan en we liggen zo’n kilometer vanaf het centrum van Dinxperlo. U kunt bij ons fietsen huren of uw eigen fietsen meenemen en stallen.
We willen dat onze gasten zich welkom en thuis voelen! Een huiselijke warme sfeer is wat we bieden.

Adres :
Aaltenseweg 73
Postcode :
7091 ES
Plaats :
Dinxperlo
Telefoon :
+31 (0)315 654008
E-mail :
info@hoteltwelink.nl
Website :
https://www.hoteltwelink.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

Familie Hijink

Familie Hijink en hun medewerkers heten u van harte welkom!
Wim, Corrie, Wendy en Wilco Hijink zijn in november 2017 begonnen aan de Aaltenseweg 73 te Dinxperlo met een restaurant met zalen. Ondertussen zijn de zalen en een groot deel van het restaurant omgebouwd tot ruime luxe hotelkamers die erg goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking/ mindervaliden in rolstoel of met rollator.
Het restaurant is in november 2021 compleet gesloten ivm de CORONA nasleep en personeelstekort.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!