Op de Brusse: Restaurant, Kookstudio en B&B
Meer dan gewoon uit (eten), voel je welkom en geniet!

Op de Brusse is een boerderijrestaurant in De Heurne. Hier vindt u een unieke combinatie van gastvrije en kleinschalige horeca met vele mogelijkheden en overnachting. We werken niet met een menukaart maar houden graag rekening met uw wensen. Heerlijk genieten van een brunch, lunch, High Tea of diner binnen bij de houtkachel of op ons prachtig landelijke terras met overkapping. Een kookworkshop volgen behoort ook tot de mogelijkheden. Fijn samen koken en daarna lekker aan tafel in ons sfeervolle restaurant. Voor trainingen, vergaderen of een klein feestje zijn we ook een perfecte locatie.
Dit alles is heel goed te combineren met een overnachting in onze authentieke pipowagen uit de jaren 50 of mooi afgewerkte chalet. Beiden met privacy en heerlijk vrij uitzicht en van alle gemakken voorzien. Gelegen tussen de weilanden van buurtschap De Heurne nabij Dinxperlo.

Adres :
Brussendijk 4
Postcode :
7095 BD
Plaats :
De Heurne
Telefoon :
06 22913356
E-mail :
info@opdebrusse.nl
Website :
http://www.opdebrusse.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

Hans & Diana Laan

Uw wordt gastvrij ontvangen door Diana en Hans Laan, wij hebben Op de Brusse eind 2018 overgenomen. We wonen en werken op deze prachtige plek en willen u graag laten mee genieten. Samen verzorgen wij de kookworkshops, diners, feestjes en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt en dat het u aan niets ontbreekt.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!