Op de Brusse
Waar kok en gastvrouw ook boer(in) en tuinder zijn

Zin in een bijzonder weekendje weg, een avontuurlijke overnachting, of op zoek naar een bijzondere Bed & Breakfast (B&B)? Beleef een romantische overnachting en kom slapen in onze authentieke zigeunerwagen! Deze originele pipowagen dateert uit de jaren 30 en heeft de specifieke zigeunerkenmerken zoals het kunstig geslepen glas, de mooie kamer-en-suite deuren die de eet- en woonkamer scheiden en de marmeren kachelschouw. De ruime wagen (8,5 m lang) heeft 3 ruimten en is sfeervol ingericht met meubels uit de tijd van weleer. Je kunt er met 2 of maximaal 4 personen slapen. In de slaapkamer staan 2 éénpersoons bedden tegen elkaar en in de woonkamer staat een 2 persoons slaapbank. Er is geen badkamer in de wagen, daarvoor moet je door de buitenlucht naar je privé badkamer met douche, toilet en kleine kookvoorziening met koelkast, magnetron en 2-pitsgasstel.

Adres :
Brussendijk 4
Postcode :
7095 BD
Plaats :
De Heurne
Telefoon :
0315-659297
E-mail :
info@opdebrusse.nl
Website :
http://www.opdebrusse.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

BARTELD EN DIANA

Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!