Gastenverblijf De Malle Molen

De Malle Molen is opgericht door ons; Erik & Yvon. Sinds een aantal jaar zijn wij vanuit de drukke Randstad verhuist naar het rustige en mooie Dinxperlo om hier ons droomhuis te verwezenlijken. Alles wat je in ons gastenverblijf ziet is zelf gebouwd door Erik & Yvon.
Erik is een gepassioneerde aannemer in hart en nieren en Yvon heeft gevoel voor detail en zorgt dat alle puntjes op de i komen.

​Voordat dit pand werd gebouwd heeft er jarenlang een molen gestaan, daar is ons gastenverblijf dan ook naar vernoemd. De Delfts blauwe elementen die je in het huis terugziet komt onder andere door onze achtergrond en het jarenlang wonen in het historisch Delft.

Gezelligheid, huiselijk en eenvoud vormen onze kernwaarden. Wanneer u dus het gastenverblijf bij ons boekt, bent u verzekerd van een fijne en warme ervaring.

Vanaf het moment dat u bij ons binnenloopt, zult u de gastvrijheid en ons verhaal van De Malle Molen ervaren.

​Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Adres :
Aaltenseweg 62
Postcode :
7091 AG
Plaats :
Dinxperlo

U wordt gastvrij ontvangen door:

Erik en Yvon van Kooten

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!