B&B De Nieuwe Brusse
Ook te huur voor langere tijd, maximaal 3 maanden

De Nieuwe Brusse is gelegen in de landelijke omgeving van Aalten, in het Achterhoekse coulissenlandschap. U kunt bij ons overnachten, ontbijten ( met o.a. vers gebakken croissants, diverse broodjes , gekookt eitje , vers fruit..,onbeperkt koffie en thee), relaxen in de sauna of in de verwarmde tuinkamer, genieten van de omgeving, waar soms reeën, hazen e.d te zien zijn.

U kunt bij ons per week, midweek en weekend en Bed & Breakfast reserveren.

Wij beschikken over 4 tweepersoonskamers met een gedeelde of privè badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad wastafel en een luxe regendouche .De keuken is van alle gemakken voorzien, de gezellige ingerichte woonkamer beschikt o.a. over folders, spelletjes, wifi en een lcd tv + satelliet.

denieuwebrusse.nl

Wij verwelkomen u graag met een drankje (koffie / thee en .. ) en een presentje bij Vakantieboerderij en B & B De Nieuwe Brusse

Adres :
Genderingseweg 35
Postcode :
7122 LT
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-461512
E-mail :
info@denieuwebrusse.nl
Website :
http://www.denieuwebrusse.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

FAMILIE SEINHORST

Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!