(Nederlands) Vakantieboerderij Oberink
(Nederlands) 16-18 persoons vakantieboerderij

(Nederlands) In het oosten van de Achterhoek, in de “ driehoek” Winterswijk, Bocholt [ DLD], Doetinchem, ligt het plaatsje Aalten. De gemeente Aalten grenst aan Duitsland en ligt in een bosrijke omgeving met prachtige natuurgebieden en veel fiets- en wandelroutes. Om Aalten heen liggen diverse buurtschappen. Lintelo is er daar een van. In deze buurtschap, staat onze vakantieboerderij.De accommodatie, waar in het verleden het boerenbedrijf werd uitgeoefend, is verbouwd tot woning en wordt sinds 1988 als 16-18-persoons vakantieboerderij verhuurd. Wij verhuren de boerderij aan slechts een gezelschap tegelijk, dus u hoeft niets met anderen te delen. Mocht u tijdens of na het bekijken van onze site nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Adresse :
(Nederlands) Genderingseweg 10
Postleitzahl :
(Nederlands) 7122 MJ
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-461282 / 06-23155576
Email :
info@vakantieboerderijoberink.nl
Webseite :
http://www.oberink.com/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) LUCIËNNE EN JAN MATEMAN

(Nederlands) Luciënne en Jan wonen met hun 4 kinderen op de boerderij waar Jan is opgegroeid. De boerderij hebben ze in 1997 overgenomen.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!