De Drenthelschoppe
Zowel voor vakanties als zakelijke doeleinden

De Drenthelschoppe is een oude boerderij, gelegen in een prachtige omgeving op de grens tussen Aalten en Winterswijk (de Achterhoek). Deze unieke accommodatie is geschikt voor zowel vakanties als zakelijke doeleinden en biedt ruimte aan 24 tot 28 personen. De boerderij is recent compleet verbouwd en van alle gemakken voorzien, terwijl tegelijkertijd veel van de oorspronkelijke stijlelementen bewaard zijn gebleven. Een moderne locatie met een authentieke uitstraling!

De Drenthelschoppe bevindt zich op de Haart, een buurtschap van Aalten, en ligt aan een rustige landweg die in de richting van Duitsland loopt. Kenmerkend voor de omgeving is het zogeheten coulissenlandschap, dat met zijn lichte glooiing een fantastisch uitzicht biedt in alle richtingen. Het gebied leent zich bij uitstek voor wandelingen en fietstochten. Vlak achter de boerderij begint een natuurgebied met veel ‘natte’ gebieden. Ook het bekende ‘Bekendelle’ (beek en dal) ligt vlakbij.

Deze locatie is toegankelijk voor mindervaliden. De oude boerderij beschikt over twee aangepaste 2-persoonskkamers met beiden een eigen aangepaste rolstoeltoegankelijke badkamer. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van grijpsteunen die aan de muur kunnen worden bevestigd door middel van zuignappen.

Adres :
Spiekerdijk 2
Postcode :
7121 KW
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0575-560730 / 06-54262470
E-mail :
info@drenthelschoppe.nl
Website :
http://www.drenthelschoppe.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

SIENKE STEEN - WEVERS

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!