Vakantieverblijf De Vreman
Groepsaccommodatie op basis van zelfverzorging

Groepsverblijf “de Vreman” is geschikt voor een groep tot 12 personen. Zeer geschikt voor weekenden, midweek of een week. Zelfs voor 1 nacht is er van alles mogelijk. Ons huis is aantrekkelijk voor senioren die van alle rust willen genieten en willen fietsen door het mooie Achterhoekse landschap. Of wat dacht u van een bezoekje aan Bredevoort Boekenstad. Maar ook voor een familie met kleine kinderen is het huis van alle gemakken voorzien. Alles is aanwezig voor de kleinsten, zodat je niet met overvolle auto’s op vakantie hoeft. Want wat is er fijner dan dat kinderen kunnen spelen in de afgezette tuin, met een trampoline, schommel, zandbak, traptrekkers en fietsjes. En als de kinderen zich vermaken, kunnen ouders eens heerlijk bijpraten met vrienden of familie. De Keizersbeek is op loopafstand en een mooie locatie om eens te vissen.

Adres :
Veenweg 2
Postcode :
7122 LP
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-461253
E-mail :
info@devreman.nl
Website :
http://www.devreman.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

ERIK EN BRIGITTE VREMAN

Erik en Brigitte runnen sinds 1996 samen het melkveebedrijf bij het vakantiehuis. Erik is hier geboren en samen met Brigitte en hun vier kinderen wonen en werken ze hier met veel plezier.

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!