Nieuw Navis
Ook te boeken voor trainingen en workshops

Vakantieboerderij “Nieuw Navis” in de Achterhoek is een groepsaccommodatie voor 18 personen. Deze boerderij is verbouwd tot een heerlijk rustige, sfeervolle en veilige locatie voor groepen die graag samen een weekend of vakantie doorbrengen.

Kinderen kunnen naar hartenlust buiten spelen. In de speelschuur staat een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, verder zijn er diverse bolderkarren en fietsjes. Buiten is er een overkapping met barbecue en tuinmeubilair.

De boerderij beschikt over 7 ruime slaapkamers, waarvan één beneden. De begane grond is geheel geschikt is gemaakt voor rolstoelen. De woonkamer is zeer ruim met diverse zithoeken.

U kunt gebruik maken van gratis draadloos internet. De keuken is van alle gemakken voorzien en is zeer geschikt om in te koken voor grote groepen. Op de eerste verdieping is er een infraroodsauna voor de liefhebbers.

Adres :
Genderingseweg 33
Postcode :
7122 LT
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-461294
E-mail :
s.ouwersloot@hetnet.nl
Website :
http://www.nieuwnavis.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

BAS EN SANDRA OUWERSLOOT

Wij begroeten u graag op onze groepsaccommodatie “Nieuw Navis”

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!