De Grenswachter
Ook geschikt voor minder validen

Rust, ruimte & comfort. Welkom bij De Grenswachter, een voormalige boerderij (16-41 p) en Schoppe (18 p) verbouwd tot sfeervolle accommodaties en met de luxe en het comfort van nu, waardoor men zich direct thuis voelt. Gelegen in het mooie coulisselandschap van de Achterhoek tussen Aalten, Winterswijk en de Duitse grensstreek. Een perfecte plek voor natuurliefhebbers en mensen die van rust en ruimte houden. (regelmatig is er wild te zien rondom de accommodatie) Er zijn veel mooie (grensoverschrijdende) fiets- en wandelroutes in de omgeving. Een grote tuin rondom met speeltoestellen, grote trampoline en een trapveldje met doelen voor de kinderen. Een ideale locatie voor een gezellig verblijf met familie of vrienden. Beleef de Achterhoek, het is de moeite waard!

Adres :
Driehonderdmeterweg 1
Postcode :
7121 KR
Plaats :
Aaltenh
Telefoon :
06-22475880 / 0543-565256
E-mail :
info@degrenswachter.nl
Website :
http://www.degrenswachter.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

FAMILIE GRAVEN

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!