(Nederlands) De Grenswachter
(Nederlands) Ook geschikt voor minder validen

(Nederlands) Rust, ruimte & comfort. Welkom bij De Grenswachter, een voormalige boerderij met Schoppe, verbouwd tot sfeervolle accommodaties (16-41 p) met de luxe en het comfort van nu, waardoor men zich direct thuis voelt. Gelegen in het mooie coulisselandschap van de Achterhoek tussen Aalten, Winterswijk en de Duitse grensstreek. Een perfecte plek voor natuurliefhebbers en mensen die van rust en ruimte houden. (regelmatig is er wild te zien rondom de accommodatie) Er zijn veel mooie (grensoverschrijdende) fiets- en wandelroutes in de omgeving. Een grote tuin rondom met speeltoestellen, grote ingegraven trampoline en een trapveldje met doelen voor de kinderen. In De Grenswachter kan ook gebruik gemaakt worden van draadloos internet.(gratis) Een ideale locatie voor een gezellig verblijf met familie of vrienden, maar ook voor het houden van bijv. vergaderingen, bedrijfstrainingen, cursussen, teambuilding of een reünie. Kortom, beleef de Achterhoek, het is de moeite waard!

Adresse :
(Nederlands) Driehonderdmeterweg 1
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 KR
Platz :
(Nederlands) Aaltenh
Telefon :
(Nederlands) 0543-497588 / 0543-491230
Email :
info@degrenswachter.nl
Webseite :
http://www.degrenswachter.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) FAMILIE GRAVEN

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!