Bakkerij & IJssalon Kasper Paul
Graag tot ziens in onze banketbakkerij / tearoom

Banketbakkerij Kasper Paul bestaat sinds 1995 en is begonnen met twee winkel in Aalten en Winterswijk. De winkel in Aalten is een traditionele banketbakkers winkel. De winkel is in maart 2015 geheel vernieuwd en we hebben nu ook een gezellige koffiehoek.

In 2005 zijn we in Aalten ook met de bereiding en verkoop van schepijs begonnen met groot succes en ondertussen een begrip in Aalten en omstreken.
In 2008 hebben wij een ijssalon in Lichtenvoorde geopend waar ook een klein assortiment vers gebak dagelijks wordt verkocht.

De banketbakkerij is gevestigd achter de winkel in Aalten en we werken daar dagelijks met 3 banketbakkers en 2 leerling banketbakkers aan het vervaardigen van alle soorten banket, bonbons en ijs..

Adres :
Bredevoortsestraatweg 1
Postcode :
7211 BA
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-472276
E-mail :
kasper-paul@wxs.nl
Website :
http://www.kasperpaul.nl

U wordt gastvrij ontvangen door:

Kasper Paul

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!