(Nederlands) Bakkerij & IJssalon Kasper Paul
(Nederlands) Graag tot ziens in onze banketbakkerij / tearoom

(Nederlands) Banketbakkerij Kasper Paul bestaat sinds 1995 en is begonnen met twee winkel in Aalten en Winterswijk. De winkel in Aalten is een traditionele banketbakkers winkel. De winkel is in maart 2015 geheel vernieuwd en we hebben nu ook een gezellige koffiehoek.

In 2005 zijn we in Aalten ook met de bereiding en verkoop van schepijs begonnen met groot succes en ondertussen een begrip in Aalten en omstreken.
In 2008 hebben wij een ijssalon in Lichtenvoorde geopend waar ook een klein assortiment vers gebak dagelijks wordt verkocht.

De banketbakkerij is gevestigd achter de winkel in Aalten en we werken daar dagelijks met 3 banketbakkers en 2 leerling banketbakkers aan het vervaardigen van alle soorten banket, bonbons en ijs..

Adresse :
(Nederlands) Bredevoortsestraatweg 1
Postleitzahl :
(Nederlands) 7211 BA
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-472276
Email :
kasper-paul@wxs.nl
Webseite :
http://www.kasperpaul.nl

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) Kasper Paul

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!