Koppelkerk
Vrijplaats voor kunst en cultuur

De Koppelkerk is een voormalige kerk die volledig is omgedoopt tot vrijplaats voor kunst en cultuur. Alle vormen van kunst en cultuur komen hier samen. Overdag is de Koppelkerk een museum met mooie exposities; ’s avonds verandert de Koppelkerk in een podium voor lezingen, schrijversgesprekken, concerten of debat.

In het zomerseizoen vinden er rondom de Koppelkerk diverse boekenmarkten plaats en eenmaal per jaar retro en vintage markt de Bazaar. In het gezellige Boekencafé kun je tussen de boeken een lekker kopje koffie drinken. Elke vrijdag tot en met zondag is de Koppelkerk van 11.00 – 17.00 uur geopend, met tweemaal daags een rondleiding door de expositie (14.00 en 15.00 uur). Zie voor het actuele cultuurprogramma: www.koppelkerk.nl.

Adres :
Koppelstraat 35
Postcode :
7126 AG
Plaats :
Bredevoort
Telefoon :
0543-216 005
E-mail :
info@koppelkerk.nl
Website :
http://www.koppelkerk.nl
 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!