IJsboerderij 't Olde Pietepol
Producent van heerlijk ijs voor bedrijven en particulieren en verhuur vakantiewoning

Sinds 1998 is er naast de melkveehouderij ook een ijsmakerij op ’t Olde Pietepol. Van de verse melk, wordt er heerlijk boerderij ijs gemaakt. In heel veel verschillende smaken: van vanille tot smurfenijs en nog veel meer. Ook suikervrij ijs en zonder melk. Dus voor ieder wat wils. Voor uw open dag, feestje of een leuke aanvulling voor uw buffet, verhuren we een aantal ijskarren. Wij kunnen het compleet voor u regelen: het ijs natuurlijk, de hoorntjes en eventueel ook het personeel. Wanneer u een rustpunt zoekt tijdens uw fietstocht of wandeltocht: op de boerderij is een terras, op basis van zelfbediening. Daar kunt u terecht voor ons ijs, koffie, thee, chocomelk, soep, koek enz. Ook hebben we verschillende arrangementen: voor jong en oud. Met voor kinderen van de basisschool speurtochten afgestemd op hun leeftijd. Waarbij ze niet al te veel moeten luisteren, maar vooral zelf doen. Kijk op onze web site of informeer via telefoon of mail.

Adres :
Lieversdijk 4
Postcode :
7121 KT
Plaats :
Aalten
Telefoon :
0543-565287
E-mail :
ijsvandepietepol@gmail.com
Website :
http://www.ijsboerderijoldepietepol.nl/

U wordt gastvrij ontvangen door:

MEVR. E. LENSINK TE KLOEZE

 

De Achterhoek

De Achterhoek heeft alles: natuur, rust & ruimte. Maar ook cultuur en spannende activiteiten. Ontdek de Achterhoek vanuit één van de unieke locaties van Logie.nl

Unieke locaties

Probeer eens wat anders dan een standaard hotel en kies één van de unieke overnachtingsmogelijkheden in de Achterhoek. Via Logie.nl vind je de juweeltjes van de Achterhoek!