(Nederlands) IJsboerderij 't Olde Pietepol
(Nederlands) Producent van heerlijk ijs voor bedrijven en particulieren en verhuur vakantiewoning

(Nederlands) Sinds 1998 is er naast de melkveehouderij ook een ijsmakerij op ‚t Olde Pietepol. Van de verse melk, wordt er heerlijk boerderij ijs gemaakt. In heel veel verschillende smaken: van vanille tot smurfenijs en nog veel meer. Ook suikervrij ijs en zonder melk. Dus voor ieder wat wils. Voor uw open dag, feestje of een leuke aanvulling voor uw buffet, verhuren we een aantal ijskarren. Wij kunnen het compleet voor u regelen: het ijs natuurlijk, de hoorntjes en eventueel ook het personeel. Wanneer u een rustpunt zoekt tijdens uw fietstocht of wandeltocht: op de boerderij is een terras, op basis van zelfbediening. Daar kunt u terecht voor ons ijs, koffie, thee, chocomelk, soep, koek enz. Ook hebben we verschillende arrangementen: voor jong en oud. Met voor kinderen van de basisschool speurtochten afgestemd op hun leeftijd. Waarbij ze niet al te veel moeten luisteren, maar vooral zelf doen. Kijk op onze web site of informeer via telefoon of mail.

Adresse :
(Nederlands) Lieversdijk 4
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 KT
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-565287
Email :
ijsvandepietepol@gmail.com
Webseite :
http://www.ijsboerderijoldepietepol.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) MEVR. E. LENSINK TE KLOEZE

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!