(Nederlands) IJsboerderij 't Olde Pietepol
Producent van heerlijk ijs voor bedrijven en particulieren.

(Nederlands) Sinds 1998 is er naast de melkveehouderij ook een ijsmakerij op ’t Olde Pietepol. Van de verse melk, wordt er heerlijk boerderij ijs gemaakt.

In heel veel verschillende smaken: van vanille tot smurfenijs en nog veel meer. Ook suikervrij ijs en zonder melk. Dus voor ieder wat wils.

Voor uw open dag, feestje of een leuke aanvulling voor uw buffet, verhuren we een aantal ijskarren. Wij kunnen het compleet voor u regelen: het ijs natuurlijk, een ijskar, de hoorntjes en eventueel ook het personeel.

Wanneer u een rustpunt zoekt tijdens uw fietstocht of wandeltocht: op de boerderij
is een heerlijk rustpunt bij ons terras, op basis van zelfbediening. Daar kunt u terecht voor ons ijs, koffie, thee, koek enz.. En de kinderen vermaken zich wel in de speeltuin bij het terras. Of ze nemen een kijkje in de stal bij de koeien en kalfjes. Bij het terras is ook nog een minibieb, met heel veel verschillende boeken van voor jong en oud. Om ter plekke in te kijken, te ruilen of te lenen.

Voor meer informatie kijk op onze web site of informeer via telefoon of mail.

Adresse :
(Nederlands) Lieversdijk 4
Postleitzahl :
(Nederlands) 7121 KT
Platz :
(Nederlands) Aalten
Telefon :
(Nederlands) 0543-565287
Email :
info@ijsboerderijoldepietepol.nl
Webseite :
http://www.ijsboerderijoldepietepol.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) MEVR. E. LENSINK TE KLOEZE

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!