(Nederlands) Caspershuus
(Nederlands) Vrij tussen Achterhoekse landerijen volop rust en ruimte

(Nederlands) In de Gelderse Achterhoek, tussen Aalten en Dinxperlo ligt „Caspershuus“. Deze boerderij is een ideale plaats om familie weekenden, vriendenreünies, recepties, of gedurende midweken schoolkampen en meerdaagse studiebijeenkomsten te houden. Het is ook prima geschikt als vakantieaccommodatie. Van oorsprong is Caspershuus een familiebedrijf waar tot de zeventiger jaren het boerenbedrijf werd uitgeoefend. In 1970 besloot de familie Nusselder om Caspershuus als ontmoetingsplaats te laten voortbestaan, zodat familiecontacten en vriendenbanden beter onderhouden zouden kunnen worden. Inmiddels maken ook anderen er graag en veelvuldig gebruik van. In de boerderij zijn verschillende bouwkundige aanpassingen verricht, maar er is voor gezorgd dat de sfeer van het oorspronkelijke Caspershuus als Saksische boerderij zoveel mogelijk intact is gebleven De „deel“, wordt nu gebruikt als zit- en eetruimte. Er is een ruime zitkuil met een open haard. De vroegere woonkeuken met de schouw en de oorspronkelijke steentjesvloer, gemaakt van zgn. ‚potscherven‘, wordt gebruikt als zitkamer. Beneden zijn er vier slaapkamers; boven is een originele “opkamer”. Na de recente aanpassingen in verband met de brandveiligheid, kunnen er nu 22 gasten binnenshuis overnachten. Daarnaast is er in de boomgaard de mogelijkheid om te kamperen.

Adresse :
(Nederlands) Casperstraat 17
Postleitzahl :
(Nederlands) 7095 BS
Platz :
(Nederlands) De Heurne
Telefon :
(Nederlands) 0543-461112 / 06-40253839
Email :
info@caspershuus.nl
Webseite :
http://www.caspershuus.nl/

Sie werden Herzlich begrüßt von:

(Nederlands) H. NUSSELDER

(Nederlands) Lid Vereniging Logies verstrekkende bedrijven Aalten en omgeving.

 

Achterhoek

Der Achterhoek hat alles: Natur, Ruhe und Raum. Aber Kultur und spannende Aktivitäten. Entdecken Sie die Achterhoek von einem der einzigartigen Orten von Logie.nl

Einzigartige Orte

Versuchen Sie etwas anderes als ein Standard-Hotel und wählen Sie eine der einzigartigen Übernachtungsmöglichkeiten in der Achterhoek. Durch Logie.nl die Edelsteine des Achterhoek finden!